Ο Ίντρις Έλμπα αναζωπυρώνει τις φήμες πως θα είναι ο πρώτος μαύρος Μποντ

Αινιγματική ανάρτηση που αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ έκανε στο Twitter ο βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα.

Στον απόηχο δημοσιευμάτων που τον θέλουν να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος ανάμεσα στους επίδοξους διαδόχους του Ντάνιελ Κρεγκ, ο 45χρονος έγραψε στο Twitter: «Το όνομά μου είναι Έλμπα, Ίντρις Έλμπα», μιμούμενος την περίφημη ατάκα του Μποντ.

Λίγες ώρες αργότερα πάντως προειδοποίησε το κοινό του με νέο τιτίβισμα να μην πιστεύει το κλίμα που δημιουργείται, χωρίς να διευκρινίσει αν αναφέρεται σε σενάρια για τον 007.

Εάν πράγματι αναλάβει τον ρόλο θα πρόκειται για τον πρώτο μαύρο και γενικότερα μη λευκό Μποντ.



Το όνομα του Έλμπα είχε ακουστεί για τον ρόλο του φανταστικού κατασκόπου από το 2014, όμως ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως αισθάνεται υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να υποδυθεί τον Μποντ.

Η επόμενη ταινία με τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019 και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το Πέμπτη και τελευταίο έργο όπου πρωταγωνιστεί ο Κρεγκ.

Ο Κρεγκ είναι ο έκτος ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει τον ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ, ακολουθώντας τους Σον Κόνερι, Τζορτζ Λάζενμπι, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον και Πιρς Μπρόσναν.
Πηγή: skai.gr