Μεγάλος νικητής του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός «Ντάνος», είναι ο νικητής του παιχνιδιού Survivor του ΣΚΑΪ, που κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο μεγάλος τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε και μαζί του ένα υπέροχο ταξίδι πέντε μηνών, τόσο για τους παίκτες όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. 

Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Survivor βρέθηκαν και σήμερα στο άλσος Βεΐκου, προκειμένου να δώσουν το παρών στον τελικό και να κλείσουν όλοι μαζί αυτή την πορεία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν τα πρόσωπα, πάνω στα οποία ήταν όλα τα βλέμματα στραμμένα. Οι δύο παίκτες κατάφεραν να επιβιώσουν στο Survivor και άξια βρέθηκαν σήμερα στον μεγάλο τελικό. 

Στο θέατρο του Άλσους Βεϊκου επικράτησε πανικός, όταν οι δύο φιναλίστ βγήκαν στη σκηνή ενώ το αδιαχώρητο έγινε όταν ο Ντάνος ανακοινώθηκε νικητής από τον Σάκη Τανιμανίδη. 

Πρόκειται για τους καλύτερους παίκτες και φυσικά τους πιο αγαπημένους του κοινού. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Ο αγαπημένος Ντάνος του τηλεοπτικού κοινού κατάφερε να κατακτήσει την “κορυφή” στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και να κερδίσει τις 100 χιλιάδες ευρώ.
Πηγή: skai.gr