Ίθαν Χοκ-Ζιλί Ντελπί στο Σινέ Θησείο στην πρεμιέρα του "Πριν τα μεσάνυχτα"

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας "Πριν τα μεσάνυχτα", Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί θα βρεθούν απόψε στο Σινέ Θησείο στο 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας.

Σε απευθείας μετάδοση από το Διαδίκτυο (http://printamesanyxta.gr/premiere και http://bit.ly/bmpremiere) θα μεταδοθεί από τις 8:30 η διεθνούς απήχησης πρεμιέρα του «Πριν τα μεσάνυχτα».

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ ενώ παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Αριάν Λαμπέντ, Ξένια Καλογεροπούλου και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Το «Πριν τα μεσάνυχτα», τρίτη ταινία των τριών συνεργατών, που καταπιάνεται με τον έρωτα του Τζέσε και της Σελίν σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους (όλα ξεκίνησαν στη Βιέννη το 1995 με το «Πριν το ξημέρωμα» και η ιστορία των δύο συνεχίστηκε στο Παρίσι το 2004 με το «Πριν το ηλιοβασίλεμα» και τώρα στην Καρδαμύλη με τους πρωταγωνιστές να έχουν αποκτήσει δύο παιδιά), γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2012 στη Μεσσηνία.

Είναι παραγωγή ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο της κινηματογραφίας πραγματοποιώντας ανοίγματα στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ, ο μεγάλος σταρ της ταινίας και της αποψινής πρεμιέρας, Ιθαν Χοκ, θα μείνει στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του σε κεντρικό ξενοδοχείο και θα δώσει συνεντεύξεις για την παγκόσμια προώθηση του φιλμ προτού αναχωρήσει για ολιγοήμερες διακοπές στην Πελοπόννησο.
Πηγή: skai.gr