Decay: Ταινία για ζόμπι από φοιτητές φυσικής γυρισμένη στο CERN! (vid)

Ταινίες τρόμου με «πρωταγωνιστές» ζόμπι υπάρχουν πολλές... Αλλά ταινία τρόμου με ζόμπι πρωταγωνιστές… φοιτητές φυσικής η οποία είναι μάλιστα γυρισμένη στην υπόγεια κυκλική σήραγγα του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) και σε άλλα σημεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) δεν υπάρχει άλλη...

Ο λόγος για την αναμενόμενη με ενδιαφέρον ταινία τρόμου Decay, που γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις του CERN, η πλήρης έκδοσή της αναρτήθηκε στην διαδικτυακή πύλη YouTube και είναι ελεύθερη για "κατέβασμα".

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας φοιτητών, οι οποίοι βρίσκονται παγιδευμένοι στα έγκατα του CERN. Εκεί ανακαλύπτουν ότι οι ειδικοί που χειρίζονται τον επιταχυντή έχουν μετατραπεί σε... ζόμπι. Η ταινία σχεδιάστηκε και γυρίστηκε από φοιτητές φυσικής, ενώ για την ολοκλήρωση της χρειάστηκαν δύο χρόνια, και ο προϋπολογισμός για τη δημιουργία της δεν ξεπέρασε τα 3 χιλιάδες δολάρια. Μέχρι στιγμής κριτικές για την ταινία δεν υπάρχουν, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται για ερασιτεχνικό fun film πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια που θα πάρει σύντομα cult διαστάσεις.

Παρακολουθήστε όλη την ταινία

Πηγή: skai.gr