360ο New Concept Bazaar: 36 ώρες Shopping & Partying

Το 360ο New Concept Bazaar επανήλθε δριμύτερο και πιο ανανεωμένο για την καλοκαιρινή σαιζόν. Στην καρδιά της Αθήνας και σήμερα για τελευταία ημέρα...

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται φρέσκες, δημιουργικές ιδέες για να πάρει η αγορά και πάλι μπρος, αλλά και η Αθήνα τα πάνω της. Οπως επίσης αλήθεια είναι ότι οι αποτελεσματικότερες προσπάθειες, είναι οι ομαδικές.

Αυτές οι δύο αλήθειες αποτελούν βασικά αξιώματα του 360ο New Concept Bazaar: Του πρωτότυπου, πολυσυλλεκτικού φεστιβάλ που παντρεύει τη μόδα με τα εικαστικά και το design, φιλοξενώντας νέους, ανερχόμενους αλλά και καταξιωμένους δημιουργούς, μαζί με ραδιοφωνικούς παραγωγούς και djs από τη σύγχρονη μουσική σκηνή της πόλης.

Το 360ο New Concept Bazaar έχει εξελιχθεί σε σημείο συνάντησης Αθηναίων και τουριστών, αφού περισσότερο θυμίζει πάρτι, όπου το shopping συνδυάζεται με ωραίες μουσικές, ποτάκια και κοινωνικοποίηση.

Η τέταρτη, καλοκαιρινή έκδοση του πραγματοποιείται από τις 26 έως και σήμερα στο χαρακτηριστικό νεοκλασικό επί των Κολοκοτρώνη & Βουλής (πρώην H & M). Και προβλέπεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, καθώς στο δεύτερο όροφο θα λειτουργεί παράλληλα εικαστική έκθεση με θέμα το paintball, μέσα από τη ματιά διαφορετικών εκθετών που εμπνέονται και δημιουργούν haute couture φορέματα, ειδικές κατασκευές και installations.

Να πας λοιπόν, για να τέρψεις τις καλλιτεχνικές σου ευαισθησίες, για να ψωνίσεις χαλαρά σε ατμόσφαιρα γιορτής, εντοπίζοντας απίστευτες ευκαιρίες και εκπτώσεις μέχρι 50%- και για να επιδοθείς σε εντατικό socializing, άλλωστε το πιθανότερο είναι πως θα πετύχεις εκεί τους μισούς σου γνωστούς…


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Πηγή: skai.gr