O 2Pac ζει!

Την Κυριακή του Πάσχα ο 2Pac, ο θρύλος της χιπ χοπ που δολοφονήθηκε το 1996 στο Λας Βέγκας,  ξαναζωντάνεψε στη σκηνή μέσα από ένα ψηφιακό ολόγραμμα που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό! Το "θαύμα" έλαβε μέρος στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου ο Dr. Dre και ο Snoop Dogg γιόρταζαν τα είκοσι χρόνια της συνεργασίας τους.

Οι δυο τους είπαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, με καλεσμένους όλους τους δημοφιλείς φίλους τους όπως τον Eminem, τον 50 Cent, τον Warren G και άλλους... Τι θα γινόταν όταν όμως ερχόταν η στιγμή να πουν τα κομμάτια που έβγαλαν με τον 2Pac (αληθινό όνομα Tupac Shakur ή γνωστός και ως Makaveli)?

Δείτε παρακάτω το πραγματικά αληθοφανές ολόγραμμα που συνδιαλεγόταν και αντάλλαζε ρίμες με τον Snoop όπως έκανε πριν 16-17 χρόνια. Είπαν μαζί το 2 of Amerikaz Most Wanted και το Hail Mary, ενώ το ολόγραμμα υποδέχτηκε το κοινό του Coachella με το άκρως... μακιαβελικό "What the f*** is up Coachella?!" - ένα φεστιβάλ που δεν υπήρχε όσο ζούσε ο 2Pac.

H εταιρία που κατασκεύασε το ολόγραμμα ανέφερε πως η δημιουργία του ολογράμματος χρειάστηκε τέσσερις μήνες, ενώ συζητιέται αν θα γίνει ολόκληρη τουρνέ των Dr. Dre και Snoop Dogg με τη συνοδεία του ολογράμματος, θυμίζοντας μας τις παλιές συναυλίες Up In Smoke όπου συμμετείχε όλη η "συμμορία" χιπ χοπ της δυτικής ακτής των ΗΠΑ.

Πηγή: skai.gr