"ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!!!2012 ΦΙΛΙΑ"

Από σήμερα και κάθε Τετάρτη στις 20.30 ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα παρουσιάζουν την παράσταση: "Δε μασάμε!!!2012 φιλιά".

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με κορυφαίες συναντήσεις του καλλιτέχνη και όσων θέλουν να απολαύσουν την παράσταση με φαί από το σπίτι, κρασί δωρεάν, μουσική και άφθονη σάτιρα, με είσοδο μόλις 10 ευρώ. Για 4 μόνο Τετάρτες στη Μουσική Θεατρική Σκηνή «Αθηναΐς», Ιερά Οδός & Καστοριάς 34-36, Βοτανικός.

Από σήμερα όμως παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη έκθεση αφιερωμένη στο έργο της νεώτερης γενιάς αρχιτεκτόνων στη Γαλλία και την Ελλάδα. Συνολικά παρουσιάζονται 35 αρχιτέκτονες και δημιουργικές ομάδες, 14 από τη Γαλλία και 21 από την Ελλάδα.

Η έκθεση καταγράφει ένα πλούσιο εύρος αρχιτεκτονικών αφηγήσεων για το σύγχρονο αστικό και φυσικό τοπίο και αποκαλύπτει τους κοινούς προβληματισμούς στη σύγχρονη αρχιτεκτονική πρακτική των δύο χωρών. Έως τις 24 Μαρτίου Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου.

Και επειδή αρκετοί χαρακτηρίζουν την εποχή που διανύουμε...«ροκ», όσοι θέλετε να ακούσετε heavy rock μουσικές, απόψε η μπάντα των LORD 13 θα εμφανιστεί στο Tiki Athens, Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη.
Πηγή: Άννα Μπουσδούκου