It's party time!

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2011 και λίγο πριν υποδεχτούμε το 2012 μια σειρά από party μας καλούν να το ρίξουμε, έστω και για λίγο, έξω!

Το Κύτταρο ετοιμάζει για απόψε (Παρασκευή) βραδιά με τους εκρηκτικούς The Bet και τη Λιάνα Μαστάθη στα decks! Αποχαιρετήστε το 2011 με χορό στο τεράστιο dance floor του Κυττάρου! Ηπείρου 48 & Αχαρνών, στις 22:00.

 

Την προτελευταία μέρα του χρόνου (Παρασκευή), θα λάβει χώρα μία μάχη στον πολυχώρο του Τώρα Κ44. Ο Blend Mishkin μαζί με τον B'n'C θα αγωνίζεται ενάντια στον Mr. Soundrpoof και τον Elephant Phinix σε ένα battle χωρίς κανόνες ούτε όρια. ΤΩΡΑ Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι  απόψε στις 23:00.

 

Η δεκαμελής μπάντα DR. VODKATINI ετοιμάζει σήμερα(Παρασκευή) ένα βράδυ γεμάτο με soul, jazz, disco, latin και funk μουσικές στο Floral Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια.

Όσο για την παραμονή της πρωτοχρονιάς (Σάββατο) το six d.o.g.s. πιστό στη παράδοση που ξεκίνησε πέρυσι, έχει φροντίσει και φέτος να ετοιμάσει μία 24ωρη γιορτή. Ο κήπος θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 10 το πρωί σερβίροντας χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και στις 12 θα ξεκινήσει το Meet Market. Το μεσημέρι θα ντύσουν ηχητικά τον χώρο πλανόδιοι μουσικοί.

Πριν την αλλαγή του χρόνου θα σας κεράσουν ζεστό κρασί και βασιλόπιτα και το 2012 θα ξεκινήσει με σπάσιμο Pinatas και party times μέχρι το πρωί. Ο 24ωρος μαραθώνιος θα κλείσει με ένα επικό πρωινό για τους ξενύχτηδες! Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι 

 

Το Σάββατο όμως επιστρέφει ένα χρόνο μετά το 80's-90's dance party, έτοιμο να ξεθάψει τα πιο χορευτικά κομμάτια. Indie the Club, Ιεροφαντών 13, Γκάζι στις 23.30.

 

Μαζί με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Σάββατο)  γιορτάζει και τα δύο της χρόνια στα πλατό του «Key Bar».Η Miss Catalina κάνει all day party αφιερωμένο στο αγαπημένο στέκι και τους θαμώνες του! Πραξιτέλους 37. 

 

Tailor Made Πρωτοχρονιά.
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς (Κυριακή) το κοκτέιλ μπαρ «Tailor Made θα είναι μαζί σας με ένα ξεχωριστό πάρτι που θα ξεκινήσει από το μεσημέρι και θα διαρκέσει έως αργά το βράδυ με εναλλαγές γνωστών Djs στα decks του.

Παρά την εξάντληση και το ξενύχτι ας παραδεχτούμε ότι κανείς δε σταματά και θέλει λίγη ακόμα καλοπέραση. Προτείνουμε λοιπόν να κατευθυνθείτε προς την Πλατεία Αγ. Ειρήνης στον αριθμό 2, στο Μοναστηράκι.

Πηγή: Γράφει η Άννα Μπουσδούκου