Design Lab 2011: Η γιορτή της αρχιτεκτονικής

Μια πρωτότυπη γιορτή αφιερωμένη στο Design και την Αρχιτεκτονική διοργανώνεται, από το σύγχρονο εργαστήρι εφαρμοσμένης δημιουργικότητας, Design Lab, στις 6, 7 και 8 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Design Festival που έχει λάβει χώρα σε ελληνικό έδαφος.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για νέες προτάσεις σε καινοτόμα υλικά, έπιπλα και αντικείμενα Design, καθώς και να γνωρίσουν πρωτοποριακούς έλληνες σχεδιαστές και δημιουργούς.

Το σύγχρονο εργαστήρι εφαρμοσμένης δημιουργικότητας, σε συνεργασία με νέες, δραστήριες και δυναμικές ομάδες, φιλοδοξεί να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον χώρο του αρχιτεκτονικού interior και industrial σχεδιασμού.

Στη διάρκεια του Design Lab 2011 στο εσωτερικό των κτιρίων της «Τεχνόπολις», καθώς και σε τμήμα του εξωτερικού της χώρου, είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει το εκθεσιακό τμήμα, όπου οι σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα πρόκειται να παρουσιάσουν μία ολόκληρη σειρά από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Στον υπόλοιπο περιβάλλοντα χώρο πρόκειται να στηθεί ένα πρωτοποριακό Design Museum, και ένα ολόκληρο «χωριό» με «γειτονιές» που θα αντιπροσωπεύουν πτυχές του σύγχρονου design που συναντάμε στην καθημερινότητα μας.

Ιδιαίτερα δρώμενα, έργα τέχνης και εντυπωσιακές κατασκευές, θα κάνουν την εμπειρία του design και της αρχιτεκτονικής, αξέχαστη.

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 6-8 Μαΐου: 11.00-22.00
Πηγή: Αναστασία Γαβρίλη