Κλείσιμο

Η Έιμι Άνταμς θα υποδυθεί την Λόις Λέιν στον Σούπερμαν

Η Έιμι Άνταμς θα υποδυθεί την Λοις Λέιν στο επερχομένο reboot του Σούπερμαν, ένα ρόλο τον οποίο έχουν παίξει στο παρελθόν οι Νοεν Νιλ, Μαργκοτ Κίντερ, Τέρι Χάτσερ και Κέιτ Μποσγουόρθ.

Η Άνταμς θα υποδυθεί την δημοσιογράφο της Daily Planet και αντικείμενο του πόθου του βρετανού ηθοποιού Χένρι Καβίλ, ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα υποδυθεί τον Σούπερμαν/ Κλαρκ Κεντ. Η Νταϊάν Λέιν και ο Κέβιν Κόστνερ θα παίξουν τους θετούς γονείς του.

Ο Ζακ Σνάϊντερ, σκηνοθέτης του "300", "Watchmen" και του επερχόμενου "Sucker Punch" θα σκηνοθετήσει την παραγωγή της Warner Bros το οποίο αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβρη του 2012.

«Η δεύτερη πιο αναμενόμενη ερώτηση μετά τον ίδιο τον Σούπερμαν, ήταν ποιος θα παίξει τον ρόλο της Λόις Λέιν από τους απανταχού fans ανα τον κόσμο». δήλωσε ο Σνάϊντερ την Κυριακή. «Έτσι, είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι θα είναι η Έιμι Άνταμς, μια από τις πιο σεβαστές ηθοποιούς που υπάρχουν στον κινηματογράφο στις μέρες μας. Η Έιμι έχει το ταλέντο να συλλάβει το όλα τα χαρακτηριστικά που αγαπάμε στην Λόις: Έξυπνη, σκληνή, αστεία, ζεστή, φιλόδοξη και φυσικά όμορφη» πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Η Ανταμς ήταν υποψήφια για Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου στις φετινές απονομές για τον ρόλο της το στο "The Fighter".
Πηγή: skai.gr