Η ζήτηση «οδήγησε» σε αύξηση παραγωγής του Citroen C4 Cactus

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους παραγωγής του μοντέλου C4 Cactus στο εργοστάσιο της μάρκας στη Μαδρίτη όταν τους ήρθε το μήνυμα από τα κεντρικά της CITROEN ότι πρέπει να αυξήσουν κατά έξι  αυτοκίνητα (από 24 σε 30) την ημερήσια παραγωγή του νέου μικρομεσαίου μοντέλου. Η αύξηση της παραγωγής κρίθηκε αναγκαία αφού η ζήτηση για  το πρωτοποριακού σχεδιασμού μοντέλο της γαλλικής φίρμας έχει κορυφωθεί εντυπωσιακά. Έχοντας κερδίσει κοινό και ειδικούς χάρη στο μοναδικό του χαρακτήρα και τη νέα πνοή που φέρνει στο χώρο του αυτοκινήτου, το CITROEN C4 Cactus, κερδίζει και τις αγορές, έχοντας πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικά δυναμικό ξεκίνημα, λίγους μήνες μόλις μετά το εμπορικό του λανσάρισμα.
















Τα  μοναδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ο πρωτοποριακός του χαρακτήρας, αλλά και η αίσθηση αισιοδοξίας που προσδίδει έχουν κερδίσει το αγοραστικό κοινό στην Ελληνική, αλλά και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης. Τα χαρακτηριστικά αυτά συνοψίζονται με το «επιθετικό» πρόθεμα: «Περισσότερος σχεδιασμός, περισσότερο στυλ, περισσότερη πρακτικότητα»
Ήδη ο αριθμός των παραγγελιών έχει ξεπεράσει τις 27.500 μονάδες ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επιλογές των αγοραστών
• 50% των παραγγελιών αφορά τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις Shine και Shine Edition.  
• 53% εκδόσεις με κινητήρες Diesel και 47% με κινητήρες PureTech (βενζίνη)
• 17% με χρώμα λευκό Nacre (περλέ) και 16% με χρώμα λευκό Banquise (μη μεταλλικό)

Το Citroen C4 Cactus είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και Diesel με τιμές που ξεκινούν από τις 13.940ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης).

Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης