Χάρι: O πρόλογος παραμυθιού για παιδιά που χάνουν τους γονείς τους και το μήνυμα για Νταιάνα

Χάρι: O πρόλογος παραμυθιού για παιδιά που χάνουν τους γονείς τους και το μήνυμα για Νταιάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι έγραψε τον πρόλογο σε ένα παιδικό βιβλίο, το  ‘Νοσοκομείο στο Λόφο’. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι για τα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ο ίδιος θέλησε να μεταφέρει τη δική του εμπειρία με ένα συγκινητικό κείμενο.

Το ‘Νοσοκομείο στο Λόφο’ είναι η ιστορία ενός νέου ανθρώπου που προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ιδέα ότι η μητέρα του που ήταν στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει πεθάνει. Είναι μία ιστορία που "μιλά" σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το πένθος αλλά και την απώλεια ενός τόσο κοντινού προσώπου και γι' αυτό ο δούκας του Σάσεξ θέλησε να το στηρίξει προσωπικά.

Ο Χάρι τίμησε την μητέρα του για ακόμα μια φορά, γράφοντας ένα τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα για τη πριγκίπισσα Νταιάνα που έχασε όταν ήταν ακόμη 12 ετών.

"Εάν διαβάζεις αυτό το βιβλίο επειδή έχασες τον γονιό σου ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σου, κι ενώ εύχομαι να μπορούσα να σε αγκαλιάσω αυτή τη στιγμή, ελπίζω αυτή η ιστορία να μπορεί να σου παρέχει την παρηγοριά ότι δεν είσαι μόνος" .

"Όταν ήμουν νεαρό αγόρι, έχασα τη μαμά μου. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να το πιστέψω ή να το αποδεχτώ και άφησε μια τεράστια τρύπα μέσα μου. Ξέρω πως αισθάνεσαι και θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι με την πάροδο του χρόνου αυτή η τρύπα θα γεμίσει με πολλή αγάπη και υποστήριξη. Όλοι αντιμετωπίζουμε την απώλεια με διαφορετικό τρόπο, αλλά όταν ένας γονιός πάει στον παράδεισο, μου έχουν πει ότι το πνεύμα τους, η αγάπη τους και οι αναμνήσεις τους δεν πάνε. Μένουν για πάντα μαζί σου και μπορείς να τις κρατήσεις για πάντα. Ανακάλυψα ότι αυτό είναι αλήθεια", ήταν το μήνυμα που έγραψε.

Πηγή: must