Μήνυμα Καραμανλή μετά τη μόλυνση με COVID: «Είχα εμβολιαστεί, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Μήνυμα Καραμανλή μετά τη μόλυνση με COVID: «Είχα εμβολιαστεί, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Μετά από rapid test στο οποίο υποβλήθηκε, ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής γνωστοποίησε την Τετάρτη ότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο προεδρεύων Απόστολος Αβδελάς διέκοψε τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα διπλώματα οδήγησης προκειμένου να απολυμανθεί η αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο υπουργός Υποδομών επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις δηλώνοντάς του πως θα προχωρήσει και στον απαραίτητο μοριακό έλεγχο. Το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου βγήκε επίοης θετικό. 

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας θα ξεκινήσει εκ νέου το πρωί της Πέμπτης.

Tι δηλώνει ο υπουργός Μεταφορών στα social media 

«Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά…

Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορωνοιό, το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. 

Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορες την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό. 

Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφειo μου και αμέσως έκανα νεο rapid test το οποιο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση. 

Ενημέρωσα αμέσως τον Πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. 

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές».

 


 

Πηγή: skai.gr