Η σειρά που έχει σπάσει τα ρεκόρ τηλεθέασης,  «The Walking Dead»,  επιστρέφει με τα νέα επεισόδια του δεύτερου μέρους του 6ου κύκλου, στις 15 Φεβρουαρίου. Βασισμένη στην πετυχημένη, ομώνυμη σειρά κόμικ των Robert Kirkman, Tony Moore και 

Το «The Walking Dead» μας μεταφέρει σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από έναν θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της.

Στο τέλος του πρώτου μέρους της 6ης σεζόν, walkers εισέβαλαν στην Alexandria και η ομάδα των επιζώντων διασκορπίζεται. Ο Rick παγιδεύεται με κάποιους σε ένα σπίτι, όπου τους πείθει να χρησιμοποιήσουν εσωτερικά μέρη από νεκρούς walkers ώστε να καλύψουν τη μυρωδιά τους και να προσπαθήσουν να δραπετεύσουν, περνώντας απαρατήρητοι μέσα από μια αγέλη.

Το κόλπο αυτό έχει πετύχει στο παρελθόν. Την κρίσιμη στιγμή όμως, ο μικρός Sam φωνάζει τη μαμά του.

O Morgan (Lennie James) και η Carol (Melissa McBride) ήρθαν αντιμέτωποι, για την τύχη ενός μέλους της ομάδα των Wolves, το οποίο ο Morgan προσπαθούσε να κρατήσει στη ζωή. Ο Glenn (Steven Yeun) προσπαθεί να φτάσει στην έγκυο γυναίκα του Maggie (Lauren Cohan) ενώ στο δρόμο της επιστροφής προς την Alexandria, ο Dary (Norman Reedus), ο Abraham (Michael Cudlitz) και η Sasha (Sonequa Martin - Green) βρέθηκαν μπροστά σε μία βαριά οπλισμένη, εχθρική ομάδα η οποία απειλεί την ελευθερία τους.


Αρχηγός τους είναι ο Negan (Jeffrey Dean Morgan), ο οποίος θα είναι ο υπέρτατος «κακός» στην ιστορία. Στις 15 Φεβρουαρίου θα δοθούν οι πρώτες απαντήσεις για το πώς  θα αντιδράσει η ομάδα απέναντι στις νέες απειλές, και θα ακολουθήσει η έβδομη σεζόν.

Πηγή: skai.gr