«Το ένα άλογο να είναι άσπρο»: Γιατί η Ελισσάβετ δεν πήγε στα αποκαλυπτήρια του γλυπτού της Νταιάνα

«Το ένα άλογο να είναι άσπρο»: Γιατί η Ελισσάβετ δεν πήγε στα αποκαλυπτήρια του γλυπτού της Νταιάνα

Αν και η συγκινητική εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού της Νταιάνα στέφθηκε με επιτυχία χθες (01/07) ημέρα που θα σηματοδοτούσε τα 60α της γενέθλια, κατά την οποία έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της στον Σανκεν Γκάρντεν, του Παλατιού του Κένσιγκτον, με παρόντες τόσο τον πρίγκιπα Ουίλιαμ όσο και τον πρίγκιπα Χάρι, έλαμψαν δια της απουσίας τους τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Συγκεκριμένα η βασίλισσα Ελισάβετ προτίμησε να παρακολουθήσει το Royal Windsor House Show, από την άνεση του παλατιού της, καθώς όπως όλα δείχνουν την συγκίνηση νίκησε η αγάπη της για τα άλογα, αφού ιππεύει ακόμη και στα 95 της χρόνια.

Η ίδια καθόταν στην πρώτη σειρά, φορώντας ένα κομψό μαντό σε τιρκουάζ απόχρωση, ενώ συνοδός της ήταν ο πρώην οδηγός του πρίγκιπα Φίλιππου, Πένι Ράμσι. Εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια της βασιλικής εβδομάδας, κατά την οποία είχε επισκεφθεί και το Ινστιτούτο Κλιματικής Αλλαγής του Εδιμβούργου στη Σκωτία μαζί με την πριγκίπισσα Άννα (καγκελάριος του πανεπιστημίου από το 2011) αλλά και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πηγή: Must