Το CNN στη Μύκονο: Αφιέρωμα- ύμνος στο νησί «της νυχτερινής ζωής και των πάρτι»

Το CNN στη Μύκονο: Αφιέρωμα- ύμνος στο νησί «της νυχτερινής ζωής και των πάρτι»

Την καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό κάνει το CNN που ταξίδεψε στη Μύκονο και παρουσιάζει ένα ρεπορτάζ με πανέμορφες εικόνες και διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των τουριστών λόγω των εμβολιασμών. 

«Η Ελλάδα εργάζεται εντατικά για να εμβολιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, προτού η θερινή τουριστική σεζόν ξεκινήσει για τα καλά. Ο στόχος είναι να υπάρχουν covid-free νησιά, σε μια προσπάθεια να αισθανθούν οι επισκέπτες πιο ασφαλείς και βέβαιοι όταν κάνουν κρατήσεις για αυτά τα ταξίδια», αναφέρει ο παρουσιαστής. 

«Το νησί της νυχτερινής ζωής και των πάρτι δεν έχει καλά καλά ξυπνήσει, δύο εβδομάδες έπειτα από το επίσημο άνοιγμα του τουρισμού», σημειώνει ο απεσταλμένος του CNN, ο οποίος καταγράφει καρέ καρέ την προετοιμασία για την υποδοχή των επισκεπτών, περιπλανώμενος στα γραφικά σοκάκια της ηλιόλουστης Μυκόνου και  συνομιλεί με παράγοντες του τουρισμού. 

Όμως, τα ξέφρενα πάρτι του παρελθόντος παραμένουν προς το παρόν ανάμνηση. Με μοναδική μουσική υπόκρουση, τους ήχους από τα σεικερ για τα διάσημα κοκτειλ του νησιού, η Μύκονος διασκεδάζει σιωπηλή. 

Το νησί είναι έτοιμο καθ' όλα να υποδεχθεί τους επισκέπτες, με τις γαλαζοπράσινες παραλίες του να αποτελούν τουριστικό δέλεαρ κι όσους το επιθυμούν να μπορούν να απομονωθούν στην γαλήνη τους, όπως σημειώνει ο ρεπόρτερ του CNN.

«Υπάρχει μεγάλη συζήτηση στο νησί για το πώς θα διατηρηθεί η ζωντάνια του μέχρι να επιτραπεί ξανά η δυνατή μουσική. Όμως, για τους πιο ώριμους ταξιδιώτες, αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια ανακούφιση», επισημαίνει.  

Πηγή: skai.gr