Το Apple iPhone 2 στα σπάργανα;

Το Apple iPhone 2 στα σπάργανα;
Εντείνεται η φημολογία ότι η Αpple θα κυκλοφορήσει νέο iPhone το 2008 προσπαθώντας να αντιμετωπίσει όλες τις ατέλειες του κατά τα άλλα επαναστατικού (κυρίως λόγω της οθόνης αφής) κινητού της.

Το αποκαλούμενο (και ήδη… πολυθρύλητο χάρη στο ιδιοφυές marketing της Apple) iPhone 2 φαίνεται ότι θα διαθέτει επιτέλους δυνατότητα 3G και/ ή HSDPA για την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς ανταγωνιστές όπως η Sony Ericsson, Nokia, Samsung έχουν εδώ και καιρό υπηρεσίες ίντερνετ τρίτης γενιάς.

Το iPhone υποστηρίζει σήμερα EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) δηλαδή μια μεταβατική τεχνολογία των δικτύων δεύτερης γενιάς που στην Ευρώπη χρησιμοποιείται ελάχιστα (στην Ελλάδα καθόλου) και είναι σαφώς πιο αργή και με λιγότερα χαρακτηριστικά από το 3G.

Βέβαια στα φόρα των φίλων της Apple ζητούνται από την εταιρεία πολύ περισσότερα "καλούδια", όπως υψηλότερης ανάλυσης κάμερα και δυνατότητα καταγραφής βίντεο, ή ακόμη και ελαφρώς μικρότερο μέγεθος από το σημερινό iPhone.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η Apple θα ακολουθήσει τη λογική που διέπει πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σήμερα στις νέες τεχνολογίες: first revolution then evolution (επανάσταση με το πρώτο προϊόν εξέλιξη με το επόμενο) προκειμένου να συμπιέσει και το κόστος. Δηλαδή το νέο iPhone θα αποτελεί ενός είδους "λίφτινγκ" στη σημερινή συσκευή.

Ίδωμεν…
Πηγή: skai.gr