Κλείσιμο

Λα Πάλμα

διαβάστε νέα και ειδήσεις για Λα Πάλμα

Έκρηξη- Τέλος: Το ηφαίστειο Κούμπρε Βιέχα στην Λα Πάλμα σταμάτησε να εκρήγνυται

Κόσμος

Οι επιστήμονες κήρυξαν επισήμως το τέλος της έκρηξης του ηφαιστείου της Λα Πάλμα σήμερα, φέρνοντας ανακούφιση στους κατοίκους του νησιού 100 ημέρες από όταν το Κούμπρε Βιέχα άρχισε να ξερνάει λάβα, βράχους και τέφρα.

0 0
play

Λα Πάλμα: Νέο «ποτάμι» ηφαιστειακής λάβας καταπίνει τα πάντα στο διάβα του (vid)

Περιβάλλον

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν την Πέμπτη στη Λα Πάλμα των Καναρίων Νήσων. Ένα ποτάμι λάβας από το ηφαίστειο Κιούμπρε Βιέχα που κινείται με ταχύτητα 600 μέτρων την ώρα, σκορπά την καταστροφή από όπου περνάει.

0 0

Ισπανία: Καθηλωμένα τα αεροσκάφη στη Λα Πάλμα, λόγω της τέφρας του Κούμπρε Βιέχα

Κόσμος

Όλα τα αεροσκάφη παρέμειναν και σήμερα καθηλωμένα στο έδαφος, στο αεροδρόμιο της Λα Πάλμα, στα Κανάρια Νησιά, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, λόγω της τέφρας που εκλύεται από το ηφαίστειο Κούμπρε Βιέχα.

0 0

Ισπανία-ηφαίστειο: Η στάχτη έχει «κυριολεκτικά» καλύψει ολόκληρα σπίτια και εξακολουθεί να πέφτει (Vid)

Κόσμος

Η απομάκρυνση όλης της τέφρας είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πληθυσμός στη Λα Πάλμα μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Κούμπρε Βιέχα που συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα.

0 0

Ισπανία-ηφαίστειο: Οι αρχές απομάκρυναν και άλλους κατοίκους από τα σπίτια τους στη Λα Πάλμα

Κόσμος

Περισσότεροι άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους χθες βράδυ καθώς τα ποτάμια λάβας από το ηφαίστειο Κούμπρε Βιέχα στην ισπανική νήσο Λα Πάλμα απειλούν να ‘καταπιούν’ ακόμα μια γειτονιά.

0 0