49χρονος

διαβάστε νέα και ειδήσεις για 49χρονος
Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας: Διερευνούν για ποινικές ευθύνες στον θάνατο του 49χρονου

Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας: Διερευνούν για ποινικές ευθύνες στον θάνατο του 49χρονου

Ελλάδα

Σε κάθε περίπτωση θα ερευνηθεί και η αναφορά νοσηλεύτριας σε διοικητικούς παράγοντες του νοσοκομείου σύμφωνα με την οποία ο άτυχος άνδρας, πριν σπεύσει εκεί, είχε επισκεφθεί την ίδια ημέρα ιδιώτη γιατρό ο οποίος φέρεται πως του είχε πει πως έχει ψύξη.

0 0
Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Σε βάθος η αναζήτηση ευθυνών - Τι είπε η νοσοκόμα - Το απόγευμα η κηδεία του άτυχου άνδρα

Ελλάδα

Σήμερα αναμένεται η παραίτηση του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, με τον οποίο επικοινώνησε χθες ο υπουργός Υγείας - Βαρύς φαίνεται πως θα πέσει ο πέλεκυς και στη νοσοκόμα που υποδέχθηκε τον άτυχο πατρινό, όταν έφθασε στο νοσοκομείο. 

0 0
Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας ζήτα ο Πλεύρης

Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας ζητά ο Πλεύρης

Ελλάδα

Ζήτησε επίσης να τεθούν σε αργία όσοι είναι υπεύθυνοι - Νωρίτερα, διενέργεια ΕΔΕ με αφορμή τον θάνατο ενός 49χρονου άνδρα στην Πάτρα, τον οποίο δεν δέχθηκε το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, διέταξε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

0 0
Noσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Πάτρα: 49χρονος πήγε σε νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, τον έδιωξαν επειδή δεν εφημέρευε και πέθανε λίγα μέτρα μακρύτερα

Ελλάδα

Το περιστατικό τελεί υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με συγγενείς του 49χρονου, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του σύστησαν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

0 0