Κλείσιμο

SoftOne EINVOICING: Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με την εγγύηση του μεγαλύτερου cloud παρόχου της αγοράς

Η εισαγωγή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) αλλάζει δραστικά την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων, φέρνοντας δυναμικά στο προσκήνιο την ηλεκτρονική τιμολόγηση και βεβαίως τα οφέλη αλλά και τις σημαντικές δυνατότητες που αυτή προσφέρει για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων myDATA.

Στην κατεύθυνση αυτή, και αντιλαμβανόμενη πλήρως τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για τις επιχειρήσεις, η SoftOne υπήρξε μία από τις πρώτες εταιρείες λογισμικού που πιστοποιήθηκαν επίσημα από την ΑΑΔΕ ως «Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης», λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την cloud υπηρεσία EINVOICING.

Ολοκληρωμένη λύση για κάθε δραστηριότητα: Χονδρική, Λιανική & e-Shops
Η υπηρεσία EINVOICING προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ αναφορικά με την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης «υπηρεσιών παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης» (ΥΠΑΗΕΣ).

Στο πλαίσιο αυτό, διασυνδέεται σε πραγματικό χρόνο με το σύστημα λογισμικού που χρησιμοποιεί η επιχείρηση καθώς και την πλατφόρμα myDATA, εγγυώμενη την ηλεκτρονική διαβίβαση οποιουδήποτε παραστατικού πώλησης στον πελάτη της επιχείρησης και την ΑΑΔΕ, τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής του:
-Τιμολόγια χονδρικής πώλησης
-Αποδείξεις λιανικής πώλησης χωρίς τη χρήση ταμειακής μηχανής ή φορολογικού μηχανισμού
-Παραστατικά συναλλαγών e-Shop (B2C και Β2Β).

Ηλεκτρονική τιμολόγηση με ένα μόνο κλικ
Η λύση της SoftOne ενσωματώνει ισχυρά λειτουργικά χαρακτηριστικά που αυτοματοποιούν τη διαδικασία της τιμολόγησης, απαλλάσσοντας τις επιχειρήσεις από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών καθώς και από τη χρήση ταμειακών μηχανών και φορολογικών μηχανισμών (επιχειρήσεις λιανικής).

Διασύνδεση με κάθε ERP: Διασύνδεση με οποιοδήποτε σύστημα λογισμικού ή τιμολόγησης της αγοράς μέσω ενός WEB API και real-time άντληση των δεδομένων των παραστατικών.
Ψηφιακή Σήμανση: Σήμανση και αυθεντικοποίηση των παραστατικών ως κείμενο, αλλά και QRCode για την άμεση επαλήθευσή τους με σάρωση.
Ενημέρωση myDATA: Διαβίβαση της σύνοψης των παραστατικών, ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ και λήψη του Μοναδικού Αριθμού Καταχώρησης (Μ.Α.Ρ.Κ).
Αρχειοθέτηση στο Cloud: Αυτόματη αρχειοθέτηση των παραστατικών στο cloud για το χρονικό διάστημα που ορίζει η νομοθεσία ή αυτό που επιθυμεί ο εκδότης.
Online Παράδοση: Αποστολή ειδοποίησης προς παραλήπτη με σχετικό link για να κατεβάσει το παραστατικό, καθώς και αρχείο δεδομένων για αυτόματη εισαγωγή στο σύστημά του. 

Εντυπωσιακή απόδοση με πιστοποίηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Η σταθερότητα, αλλά και η απείρως κλιμακούμενη απόδοση της υπηρεσίας SoftOne EINVOICING έχουν πιστοποιηθεί επισήμως από σχετικό έλεγχο που διεξήχθη από το «Εργαστήριο Πληροφοριακών Συστημάτων» του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου - του μοναδικού επιστημονικού φορέα που έχει αναπτύξει και εφαρμόσει μεθοδολογίες για την εκτίμηση επίδοσης πληροφοριακών συστημάτων ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Αξιοποιώντας την ισχυρή τεχνογνωσία και τις πρωτοποριακές cloud τεχνολογίες της SoftOne καθώς και τις πλέον σύγχρονες υποδομές, η υπηρεσία SoftOne EINVOICING είναι σε θέση να:
-Επεξεργάζεται περισσότερα από 5.000.000 παραστατικά πωλήσεων σε ωριαία βάση, όγκος που ξεπερνάει το μέγιστο αριθμό συναλλαγών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα συνολικά, σε μία ώρα σε περίοδο πλήρους φόρτου (όπως πχ Black Friday, περίοδος εκπτώσεων ή εορτών). 
-Διαβιβάζει πιστοποιημένα παραστατικά πωλήσεων σε 150 milliseconds, αποτέλεσμα το οποίο και πληροί απόλυτα την προδιαγραφή της ΑΑΔΕ για επεξεργασία και αποστολή σε πραγματικό χρόνο. 

O ψηφιακός μετασχηματισμός στην πράξη για τις επιχειρήσεις
Ο ρυθμός υιοθέτησης της cloud υπηρεσίας ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Κατά τους πρώτους μήνες διάθεσής της στην αγορά, και ενόψει της επικείμενης υποχρεωτικής εφαρμογής των Ηλεκτρονικών Βιβλίων, η υπηρεσία EINVOICING αξιοποιείται ήδη από ένα σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται αναγνωρισμένες εταιρείες της αγοράς, όπως ενδεικτικά οι: Όμιλος INDITEX (ZARA), PMM (Public MediaMarkt), Skroutz, British American Tobacco, Westnet Distribution, Mediterraneo.

Στο πλαίσιο αυτό, και με τη ζήτηση να εμφανίζει διαρκώς και ταχύτατα αυξητικές τάσεις, η υπηρεσία EINVOICING διαβιβάζει ήδη περισσότερα από 2 εκατομμύρια παραστατικά πωλήσεων σε 50.000 και πλέον επιχειρήσεις και την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ σε μηνιαία βάση.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING της SoftOne: https://www.einvoicing.gr/ 

Πηγή: skai.gr