Σεξ, αίματα και βιντεοταινίες!

Δημήτρης Σαμαράς, Στράτος Λασκαρίδης, Διονύσης Ξανθός, Berto, Γιάγκος Ραφτόπουλος. Αν αυτά τα ονόματα δεν σας λένε τίποτα, απλά δεν είστε εξοικειωμένοι με τα… ιερά τέρατα της εγχώριας underground κινηματογραφικής παραγωγής. Οι προαναφερθέντες “γίγαντες” του ψευτοσοφιστικέ πορνό, του προεφηβικού σπλάτερ και της τριτοκλασάτης βιντεοπαραγωγής των ‘80s, παρελαύνουν στο Gagarin από τις 14 ως τις 17 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου, προκαλούν τα ταμπού και το χιούμορ σας και σας κλείνουν το μάτι πονηρά.

Ταινίες παλαιών αλλά και νεώτερων δημιουργών, live shows, πάρτι, ομιλίες, εκπλήξεις, μια εκρηκτική εμφάνιση της σεξοβόμβας των ‘80s Σαμάνθα Φοξ και μια επιπλέον super special guest αποτελούν τα βασικά όπλα της φετινής διοργάνωσης ενός Φεστιβάλ που έχει αποκτήσει πια το δικό του, φανατικό κοινό. Η θεματική κατεύθυνση αποκτά φέτος μια ελαφρώς… kinky χροιά με ταινίες ξεχασμένες και σύγχρονες από το χώρο του εναλλακτικού ελληνικού πορνό και των εγχώριων snuff ταινιών που καθιστούν το διαχρονικό σύνθημα της γαλαρίας “αίμα και σπέρμα στο πανί” πιο επιτακτικό από ποτέ!

Στο… πανηγυρικό τετραήμερο του Gagarin θα προβληθούν ταινίες - αριστουργήματα με απολαυστικούς τίτλους, όπως “Γ…κολάρα”, “Η Μαζώχα”, “Vagina”, “Και Το Πρώτο Πινέλο”, “Φτηνοί Μπάσταρδοι Στο Βούρκο Της Πρέζας”, “Το Ρεμάλι Ξαναζεί”, “Γιανκόναν Ο Βάρβαρος”, “Οι Άρρωστοι”, “Coca, Χασίς & Αλητεία 2 - Η Καυτή Σάρκα” και “Ο Σκύλας”. Ξεχασμένες βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80 που ούτε το ALTER δεν τολμά να προβάλλει μετά τα μεσάνυχτα, σκληρά και κακογυρισμένα πορνό της δεκαετίας του ’90 και μια σειρά αηδιαστικών snuff movies της εγχώριας “b” παραγωγής προβλέπεται να προκαλέσουν σοκ, δέος και γέλια μέχρι δακρύων.

Όπως όλα τα Φεστιβάλ που σέβονται τον εαυτό τους, έτσι και αυτό περιλαμβάνει πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων. Ο Στράτος Λασκαρίδης θα παρουσιάσει live show με τίτλο “Ανέστησες Ένα Πεθαμένο”, ο Φωκίωνας Μπόγρης θα δει μια σειρά ντοκιμαντέρ, φανταστικών και action μικρού μήκους ταινιών του σε διαδοχικές προβολές, η Σαμάνθα Φοξ (προσφάτως εκδηλωθείσα λεσβία!) θα δώσει μια μίνι παράσταση στη σκηνή και ο Γιανκόναν ή Κόμης Γιάγκουλας (κατά κόσμον Γιάγκος Ραφτόπουλος) θα βραβευθεί για τη συνολική προσφορά του στο cult σινεμά τρόμου.

Αυτά και άλλα τρομακτικά για κάθε σοβαροφανή θεατή happenings σας περιμένουν στο Gagarin 205 Live Music Space αυτό το τετραήμερο. Αφήστε, λοιπόν, τη σοβαρή κριτική σας διάθεση στην είσοδο και ετοιμαστείτε για μια διαφορετική εμπειρία χαβαλέ και… καθυστερημένης εφηβείας κόντρα στην αφόρητη ανία του επίσημου φεστιβαλικού νεοελληνικού σινεμά.

Περισσότερες πληροφορίες...
Πηγή: Τέο Ιωάννου