«Τι τα θέλεις τα λεφτά»: Τελικά με πόσα χρήματα το χρόνο βγάζουν ο Χάρι κι η Μέγκαν

«Τι τα θέλεις τα λεφτά»: Τελικά με πόσα χρήματα το χρόνο βγάζουν ο Χάρι κι η Μέγκαν

Μπορεί η έξοδος του πρίγκιπα Χάρι και της Mέγκαν Μάρκλ, από το παλάτι να ήταν θεαματική, με απόηχο που τραντάζει ακόμη και σήμερα τα βασιλικά στρώματα, όμως οι ίδιοι φαίνεται να είχαν σχεδιάσει όλες τις λεπτομέρειες από την αρχή με σκοπό να μπορούν να ζήσουν την οικογένειά τους, χωρίς να έχουν την ανάγκη του παλατιού.

Έτσι, αν κάποιος αναλογιστεί τις συμφωνίες που έκαναν μετά και την μετακόμιση στην Αμερική, ο πρίγκιπας Χάρι, έχει ήδη λάβει 17 εκατομμύρια ευρώ ως προκαταβολή από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random για το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του (τα οποία θα δωρίσει σε φιλανθρωπίες), ενώ με τα συμβόλαια που έκλεισε με Netflix και Spotify πρόκειται να λάβει περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια, με την Μέγκαν να μένει στα χαμηλά και να παίρνει μόνο 21 εκατομμύρια δολάρια.

Από την άλλη, μπορεί η συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρι να είχε τεράστια απήχηση, όμως δεν τους έφερε άμεσα κέρδη, αλλά η συνεργασία τους με την ‘Apple Tv’ , μάλλον είναι απόρροια της εν λόγω συνέντευξης.

Ενώ ταυτόχρονα, ο πρίγκιπας είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ‘Better Up’, μιας start-up εταιρίας στην Αμερική που ασχολείται με την ψυχική υγεία και ευεξία (με την αξία της να εκτιμάται στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ). Το ύψος του μισθού του ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα, κανένα από τα στελέχη της εταιρίας δεν κερδίζει κάτω από 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε και το ντεμπούτο της Meghan ως συγγραφέας, με το ‘The Bench’, να λαμβάνει περίπου 600,000 δολάρια.

Πηγή: Must