Παρουσίαση των νέων εφαρμογών της Microsoft

Παρουσίαση των νέων εφαρμογών της Microsoft
Τα πλεονεκτήματα των προϊόντων που πρόσφατα διέθεσε στη διεθνή αγορά και συγκεκριμένα των Windows 7, του Windows Server 2008 R2, του Microsoft Exchange Server 2010 και των Windows Phone παρουσίασε την Πέμπτη στην Αθήνα η Microsoft Ελλάς

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό στελεχών από τον κλάδο της πληροφορικής και τον επιχειρηματικό κόσμο ευρύτερα.

O Ευάγγελος Χρυσαφίδης, Διευθυντής Marketing της Microsoft Ελλάς ότι τα νέα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας συνιστούν σημαντικά εργαλεία για κάθε επιχείρηση.

Την κεντρική παρουσίαση ακολούθησαν τέσσερις παράλληλες συνεδρίες, εκ των οποίων η κάθε μία απευθυνόταν σε διαφορετικό κοινό και πιο συγκεκριμένα σε: α. Τελικούς Πελάτες, β. Συνεργάτες/Μεταπωλητές, γ. Κατασκευαστές Συνεργάτες/ Συνεργάτες ΟΕΜ και δ. Developers.

Στελέχη της Microsoft, αλλά και εκπρόσωποι συνεργατών και πελατών της, παρουσίασαν τα νέα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τους τρόπους αξιοποίησής τους και ανέδειξαν την αποτελεσματικότητά τους μέσα από την παρουσίαση case studies επιτυχημένων υλοποιήσεων.
Πηγή: skai.gr