Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ έμαθαν στα δίδυμά τους ιταλικά, αλλά οι ίδιοι ξέρουν μόνο τη λέξη… «ciao»!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε ένα «τρομερό λάθος» με τα δίδυμά του. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Αμάλ Κλούνεϊ, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση εξαιτίας μιας κακής επιλογής τους. 

Εμφανιζόμενοι στην εκπομπή CBS Mornings, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, Τζορτζ και Αμάλ μίλησαν για τα πεντάχρονα δίδυμά τους και έτσι η παρουσιάστρια, Gayle King, τους ρώτησε αν είναι ντροπαλά και ομιλητικά. 

«Κάναμε ένα τρομερό λάθος», είπε ο ηθοποιός. «Τους μάθαμε ιταλικά, αλλά εμείς δεν μιλάμε ιταλικά», ανέφερε ο ίδιος. «Τα ‘’οπλίσαμε’’ με μια γλώσσα με την οποία μπορούν να μας βλάψουν. Και εμείς οι δύο δεν ξέρουμε πραγματικά τι λένε». 

Κι ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τα παιδιά τους μιλούν ιταλικά και γαλλικά, ο Τζορτζ γέλασε: «Είμαι από το Κεντάκι. Τα αγγλικά είναι η δεύτερη γλώσσα μου».

Η Αμάλ, η οποία είναι δικηγόρος, περιέγραψε τον γιο τους ως «μεγάλο φαρσέρ» και όλα αυτά χάρη στον διάσημο μπαμπά του. «Τον δίδαξες όλα αυτές τις φάρσες και τώρα κάνει και αυτός στον μπαμπά του», είπε η Αμάλ στον σύζυγό της. 

Ο Τζορτζ ανταπάντησε γρήγορα: «Λοιπόν, νομίζω ότι αυτές μπορούν πραγματικά να αποδώσουν με την πάροδο του χρόνου», είπε χαμογελώντας ο ηθοποιός. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014. Ο Τζορτζ έμαθε στα παιδιά τους πώς να κάνουν φάρσες στους ανθρώπους, ενώ ήταν «κολλημένοι» στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πηγή: skai.gr