Δύο νέα επεισόδια των  Blind Auditions στο «The Voice of Grece,» έρχονται στον ΣΚΑΪ, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 21.00 το βράδυ! 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν τις ομάδες τους και όσο οι Blind Auditions προχωρούν οι διεκδικήσεις γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες αλλά και πιο επιλεκτικές. 

Το Σαββατοκύριακο έχει The Voice of Greece και Blind Auditions και οι καρέκλες γυρνούν στις καλύτερες φωνές! Εσύ σε ποιον θα έλεγες «σε θέλω»;

 

 

 

Οι εντυπωσιακές φωνές πρωταγωνιστούν όπως πάντα όμως οι ανθρώπινες ιστορίες κυριαρχούν στα δύο νέα επεισόδια των Blind Auditions. Μια διαγωνιζόμενη με αδυναμία στην όραση κατάφερε όχι μόνο να γυρίσει τις καρέκλες των coach αλλά και να τους συγκεντρώσει γύρω της ενώ ένας έρωτας που γεννήθηκε στα παρασκήνια, γίνεται ντουέτο και διεκδικεί μία θέση στο διαγωνισμό!

To μεγαλύτερο talent show του πλανήτη επιβεβαιώνει πως «βλέπει» πραγματικά τη φωνή και το ταλέντο των παιδιών που ανεβαίνουν στη σκηνή του.

Δείτε το τρέιλερ:

#TheVoiceGR 
FB    https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/
TW   https://twitter.com/TheVoiceofGR
IN    https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις