Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Μπάρτζης από το Survivor «εισέβαλε» στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε στο Νίκο Μουτσινά για όλα.  

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του είπε:

«Όταν χτύπησα έπεσε η ψυχολογία μου. Δεν υπήρχε νόημα να κάτσω αν δεν μπορώ να αγωνιστώ. Στην αρχή μπήκα με στόχο τα λεφτά, το έπαθλο. Στην τελική, το έχω κερδίσει το έπαθλο διπλό και τριπλό, είναι η Άννα Μαρία, είναι ο Τζέιμς. Γνωρίστηκα με τον σύντροφο της Άννας Μαρίας και όλα κομπλέ. Όταν ήμουν στο ξενοδοχείο πέρναγα καλά. Έκανα τις βόλτες μου με το καροτσάκι, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Το καροτσάκι μου έκανε καλό γιατί ξεκουράστηκαν λίγο τα πόδια μου. Από τη στιγμή που πήρα το κινητό στα χέρια μου, πιέστηκα, έπαθα σοκ. Δεν είχα στο μυαλό μου τι μπορεί να γίνεται. Ο κόσμος ίσως να είδε ότι ήμουν πραγματικός. Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι είπα ότι θα είμαι ο εαυτός μου και σε όποιον αρέσει.»

Για το επεισόδιο με την Χριστίνα δήλωσε:

«Με τη Χριστίνα δεν κάναμε πολλή παρέα. Αισθάνθηκα άσχημα όταν χτύπησε η Χριστίνα γιατί μου είπε ότι εγώ φταίω. Για ποιον λόγο να χτυπήσω έναν άνθρωπο. Τι κέρδος θα είχα εγώ; Ποτέ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κακό να το λες, βγάζεις μίσος».

«Αγχώνομαι ακόμα με τις κάμερες. Η Μαριαλένα έμαθε ότι εμείς είμαστε μισητοί και διάλεξε να μας παρατήσει και να πάει στην ασφάλεια. Δεν περιμέναμε ότι θα φύγει η Άννα Μαρία, κλαίγαμε. Είχαμε δεθεί, είχαμε περάσει δύσκολες καταστάσεις. Δεν θέλω να βρεθώ με τον Αλέξη Παππά. Ότι βγάζεις εκεί μέσα, αυτό είσαι. Η Άννα Μαρία με βοήθησε στο πώς να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ο Σάκης νομίζω έχει πει να μην μιλάμε για τα προσωπικά του και μόνο γι’ αυτό μιλάει. Τώρα τι να σου πω, δεν έχω άποψη. Τους αξίζει να κερδίσει ο Τριαντάφυλλος, αλλά εγώ θα ήθελα να κερδίσει η Ελένη, έχει περισσότερη ανάγκη το έπαθλο. Ο Ηλίας είναι καλό παιδί, αλλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε. Αφού έφυγε ο Παππάς, ο Ηλίας μίλησε με Σάκη – Μαριαλένα και πήρε τη θέση του Παππά», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης. 

 

 

Πηγή: skai.gr