Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες βδομάδες όσον αφορά το διαζύγιο μεγατόνων του Hollywood, μεταξύ του Μπιλ Γκέιτς και της Μελίντα, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 27 χρόνια κοινής πορείας.

Καθημερινά, το φως της δημοσιότητας βλέπουν διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν πιθανές απιστίες που έκανε ο Μπιλ στην Μελίντα, ενώ αναφέρεται στο περιοδικό “People” ότι η Μελίντα γνώριζε για αυτές.

Χαρακτηριστικά, άτομο από το στενό οικογενειακό κύκλο των Γκέιτς, είπε στο περιοδικό «Η Μελίντα ήξερε ότι υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά είναι άγνωστο αν ήξερε για όλα», ενώ ταυτόχρονα μόλις πριν από μερικές μέρες, εκπρόσωπος του ιδρυτή της Microsoft, παραδέχτηκε ότι ο Μπιλ είχε σχέση με μια υπάλληλό του ενώ ήταν παντρεμένος πριν από 20 χρόνια.

Συμπληρωματικά, μετά και το τελευταίο δημοσίευμα της “New York Times” που αναφερόταν στον Γκέιτς, λέγοντας ότι προσέγγιζε τις εργαζόμενες της εταιρείας για να τους ζητήσει ραντεβού σήμερα, επιβεβαιώνεται και από την πηγή του People που τόνισε ότι είχαν γίνει κινήσεις στην Microsoft «σχετικά με την συμπεριφορά του».

Ο εκπρόσωπος του Γκέιτς, από την άλλη, δηλώνει ότι «είναι απογοητευτικό που υπήρχαν τόσα ψέματα που δημοσιεύτηκαν για αυτή την υπόθεση. Ο χαρακτηρισμός για τις συναντήσεις με τον Επστάιν και άλλους για φιλανθρωπίες είναι ανακριβείς, συμπεριλαμβανομένων και των συμμετεχόντων. Παρόμοια, όποιος ισχυρισμός για τον Γκέιτς ότι μιλούσε για τον γάμο του με την Μελίντα με άσχημο τρόπο είναι ψευδής».

Τέλος, σχετικά με τις απιστίες του ειπώθηκε ότι υπήρχε «μια ανησυχία στο τέλος του 2019 ότι ο Γκέιτς προσπάθησε να ξεκινήσει μια στενή σχέση με μια εργαζόμενη της εταιρείας το 2000. Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου το εξέτασε με τη βοήθεια μιας εξωτερικής νομικής εταιρείας που έκανε διεξοδική έρευνα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η Microsoft υποστήριζε την εργαζόμενη που αποκάλυψε την ανησυχία της».

Πηγή: Must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις