Να υποβαθμίσουν τα καταγγελλόμενα από τον μάρτυρα Χρήστο Καλογρίτσα και δη τα SMS ανάμεσα στον ίδιο και τον Νίκο Παππά, επιχειρούν κοινοβουλευτικές πηγές του κόμματος, που σχολιάζουν ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα που κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή ο επιχειρηματίας προκαλούν "θυμηδία", καθώς όπως ισχυρίζονται δια παραδοχής του ίδιου του κ. Παππά την επιμαχη περίοδο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους. 

Όωπς αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Καλογρίτσας προσήλθε σήμερα στην προανακριτική για να προσκομίσει κάποια μηνύματα που προκαλούν θυμηδία.

Ο Νίκος Παππάς, όπως και ο ίδιος είχε τονίσει στην ομιλία του στην Ολομέλεια, είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους.

Σε ό,τι αφορά τα 8 εκατ. ευρώ, ο κ. Καλογρίτσας συνελήφθη για μια ακόμα φορά ψευδόμενος, ισχυριζόμενος ότι τα δανείστηκε.

Να του θυμίσουμε, όμως, ότι ο γιος του, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, έχει υπογράψει, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει δανειστεί χρήματα.

Προκύπτει, ως εκ τούτου, σωρεία αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί τόσο από τον Χρήστο όσο και από τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα.

Σε ό,τι αφορά την πρωτοφανή αυθαιρεσία Κελέτση να παραποιήσει τα πρακτικά, ισχυριζόμενος ότι έχει το δικαίωμα, αναρωτιόμαστε: Η κατάθεση του μάρτυρα καθώς και οι διάλογοι αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κελέτσης, έχει το σθένος να τα επικαλεστεί ενώπιον ποινικού δικαστηρίου;»

Πηγή: skai.gr