Η “The Sun’’ έχει ξεπεράσει κάθε όριο προκειμένου να ανακαλύψει τα μυστικά της ζωής της Δούκισσας του Σάσεξ, Mέγκαν Μαρκλ.

Ο Νταν Χανκς, δημοσιογράφος και fiction editor της εφημερίδας ο οποίος ζει στο Λος Άντζελες και τον Οκτώβριο του 2016 έχει συντάξει μια έκθεση 90 σελίδων μιλώντας για την Mέγκαν και τη σχέση της με τον Χάρι.

Προσέλαβε λοιπόν ντεντέκτιβ έτσι ώστε να αποκομίσει περισσότερες πληροφορίες για την Δούκισσα του Σάσεξ, οι περισσότερες αφορούν αριθμούς τηλεφώνων συγγενών, βασικές πληροφορίες για τον πρώην σύζυγό της καθώς και τον προσωπικό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης της Mέγκαν!

Ο Χανκς είπε στους New York Times ότι « Οι δημοσιογράφοι μου τηλεφώνησαν και μου είπαν: ‘Αλλά εάν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, συνεχίστε να το κάνετε με πονηρό τρόπο’».

Ωστόσο η βρετανική εφημερίδα αρνείται κάθε ισχυρισμό και λέει πως είχε συνάψει γραπτή συμφωνία με τον ιδιωτικό ερευνητή ο οποίος δεν θα παραβίαζε το νόμο ενόσω εργαζόταν για το πρακτορείο και πως οι ίδιοι δεν γνώριζαν αν το είχε κάνει.

Πηγή: Must