Μπορείς να δοκιμάσεις με τυρί cheddar ή με Stilton. Η καπνιστή πάπρικα θα δώσει το twist που χρειάζεσαι αλλά αν δεν την αγαπάς μπορείς να βάλεις ό,τι άλλο σου αρέσει ή απλά πιπέρι.

Τι θα χρειαστείς:

100 γρ αλεύρι

αλάτι

1 κουταλιά καπνιστή πάπρικα

50 γρ βούτυρο

50 γρ λευκό cheddar

1 κρόκο αυγού

λίγο κρύο νερό

Πώς θα το κάνεις:

Κοσκίνησε το αλεύρι σε ένα μπολ με το αλάτι και την πάπρικα. Πρόσθεσε το βούτυρο στο αλεύρι και δούλεψε για λίγο. Στη συνέχεια πρόσθεσε και το τυρί.

Πρόσθεσε τον κρόκο του αυγού και στη συνέχεια ζύμωσε για λίγο προσθέτοντας λίγο κρύο νερό για να σχηματίσεις μια σκληρή ζύμη.

Άνοιξε τη ζύμη σε μία επιφάνεια και κόψε σε λωρίδες. Μπορείς να θες να στριφογυρίσεις τα μπατσουνάκια ζύμης. Βάλε τα σε ένα ταψί που έχεις στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήσε για 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Άφησέ να κρυώσουν καλά.

Διαβάστε ακόμα:

Άνοιξη σημαίνει comeback στα φορέματα και βρήκαμε τα ομορφότερα

Στον απόηχο των βραβείων Grammy, η Ακαδημία ξεκινά μία έρευνα για την εκπροσώπευση των γυναικών στη μουσική βιομηχανία

Πηγή: savoirville.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις