Η Έλενα Κρεμλίδου του Survivor έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε  για την εμπειρία που αποκόμισε μέσα από το Survivor, για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και για το φημολογούμενη σχέση της με τον James Καφετζή.

«Δεν ήταν πρόφαση η υγεία. Όντως είχα θέματα και οι συνθήκες δεν με άφηναν να γίνω καλύτερα. Θα έμπαινα και θα έφευγα στο νοσοκομείο και θα ήταν πολύ κουραστικό όλο αυτό», είπε αρχικά η Mariposa.

Στη συνέχεια Αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη λέγοντας πως «την Ανθή τη θεωρούσαμε εύκολη νίκη. Εμένα με είχε κερδίσει μια φορά, αλλά ήταν στο μυαλό μας η εύκολη νίκη. Εφόσον δεν το ένιωσε η Ανθή καλά έκανε και δεν χαιρέτησε»

αναφερόμενη στη συνύπαρξή της με τους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας είπε πως «Θεωρώ ότι ήταν άδικο το ότι είπαν πως έχω πει διαφορετικά πράγματα για τον κάθε παίκτη. Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο και τα είπαν αυτά πίσω από την πλάτη μου και δεν ήμουν εκεί να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Όταν ξέσπασα σε κλάματα βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι το έκανα με σκοπιμότητα, στα ψέματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη και για το αν έχει ηγετικές τάσεις. «Στον Νίκο νομίζω ότι ταιριάζει η θέση δίπλα στον James. Ο James δεν θέλει να τον λένε αρχηγό».

Όσον αφορά τον James αποκάλυψε: «Με τον James γνωριζόμασταν ελάχιστα πριν. Τον γνώρισα μέσα στο παιχνίδι. Νιώθω κι εγώ ότι ταιριάζω μαζί του. Μου αρέσει που έχει μυαλό, είναι στρατηγικός και πιστεύω ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω γι’ αυτό», και ξεκαθάρισε: «Δεν με πλήγωσε κανένας. Στεναχωρήθηκα που δεν μου έδωσαν τον χώρο να μιλήσω».

Τέλος μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Περικλή Κονδυλάτο λέγοντας πως «ο Περικλής είναι υπέροχος. Εξ’ αρχής ήθελα να τον γνωρίσω. Τον εκτιμούσα πολύ και στο παιχνίδι».

Στις δυσκολίες του επαγγέλματος της, αυτό της instagrammer αναφέρθηκε η Έλενα Κρεμλίδου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor τόνισε ότι το instagram είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, αφού απαιτεί να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι και οι instarammers φορολογούνται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει.. Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος.

Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές», συμπλήρωσε.
 

Πηγή: skai.gr