Τον περασμένο Δεκέμβριο ήρθε στο φως η είδηση πως η τραγουδίστρια FKA Twigs κινήθηκε νομικά ενάντια στον πρώην σύντροφό της ηθοποιό Σάια ΛαΜπεφ για μια σειρά από κακουργήματα. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ήταν θύμα σεξουαλικής, σωματικής και ψυχολογικής βίας και τώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Γκέιλ Κινγκ, προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις για την περίοδο που ήταν μαζί. 

''Πάντα μού έλεγαν πως είμαι ξεχωριστή και να ακολουθώ την καρδιά μου και προσέχω το φως που έχω μέσα μου. Όταν ήμουν με τον Shia, το φως αυτό έσβησε και δεν περίμενα πως θα γίνει. Η χειρότερη περίοδος που έζησα στη σχέση αυτή ήταν, νομίζω, όταν ένιωθε πως έχανε τον έλεγχο που είχε πάνω μου, και προσπαθούσα να φύγω'' είπε ανάμεσα σε άλλα η βρετανίδα τραγουδίστρια. 

Όπως είπε η ίδια, διάσημος ηθοποιός είχε ζητήσει ''20 χάδια και φιλιά ανά ημέρα'' κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά σύντομα εξελίχτηκε σε φυσική κακοποίηση, και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου του 2019. Ο ηθοποιός έγινε βίαιος και απειλούσε να τρακάρει το αυτοκίνητο που οδηγούσε αν δεν του έλεγε πόσο τον αγαπά. ''Τότε αντιλήφθηκα πως έπρεπε να βρω βοήθεια για να βγω από τη σχέση αυτή''. 

''Ένιωθα τόσο μόνη, και γι' αυτό ήθελα να μιλήσω ανοιχτά. Τα θύματα και όσοι επιβιώνουν δεν θα έπρεπε να νιώθουν μόνοι'' είπε ενώ, απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν έφυγε νωρίτερα είπε πως η ερώτηση θα έπρεπε να γίνει στον θύτη, και θα έπρεπε να είναι ''γιατί κρατούν κάποιο όμηρο με βία'' είπε. Κατά την επίσημη καταγγελία της, αναφέρει ένα περιστατικό την άνοιξη του 2019 όταν προσπαθούσε να φτιάξει τα πράγματά της για να φύγει. Ο ηθοποιός ήρθε απροειδοποίητα, την άρπαξε βίαια και την σήκωσε, την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και της φώναζε. Η οικιακή βοηθός είναι επίσημη μάρτυρας αυτού. ''Καθ' όλη τη διάρκεια, μπορούσα να αγοράσω ένα αεροπορικό εισιτήριο για να επιστρέψω στο σπίτι μου στο Xάκνι'' είπε στους New York Times, συμπληρώνοντας πως δεν το έκανε γιατί ''με είχε καταρρακώσει σε τέτοιο σημείο που η ιδέα του να τον αφήσω και να έπρεπε να βρώ ξανά τον εαυτό μου έμοιαζε απίθανη''. 

Ο ηθοποιός, από την άλλη, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, αρνήθηκε κάποια γεγονότα. ''Πολλοί ισχυρισμοί δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω δικαιολογίες για τον αλκοολισμό μου, ή τις επιθέσεις, μόνο για τον παρορμητισμό μου. Ήμουν κακοποιητικός προς τον εαυτό μου και όλους γύρω μου για χρόνια''. 

Πηγή: must.com.cy

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις