Πρυτάνευσε η λογική και η Super League 2 επιστρέφει στα γήπεδα. Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων στην σημερινή της συνεδρίαση σφράγισε ουσιαστικά την απόφαση που είχε πάρει τον Δεκέμβριο και άναψε το πράσινο φως προκειμένου να αρχίσει η δράση στους αγωνιστικής χώρους της δεύτερης κατηγορίας.

Ουσιαστικά, έγινε το αυτονόητο καθώς στην Super League 2, ισχύει το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με αυτό που ακολουθούν όλες οι ομάδες στην Super League 1, και ουδείς μπορούσε να καταλάβει γιατί μέχρι σήμερα ίσχυαν δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συν τοις άλλοις, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με την συγκεκριμένη απόφαση αποκαταστάθηκε η τάξη, καθώς μόνο στην Ελλάδα δεν είχαμε αγωνιστική δράση στην δεύτερη κατηγορία, σε αντίθεση με όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης όπου τα πρωταθλήματα είναι κανονικά σε εξέλιξη.

Μετά από 304 ημέρες μακριά από τις επίσημες αναμετρήσεις, πλέον όλες οι ομάδες της Super League 2, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην ενεργό δράση, τηρώντας όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν και στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως και στη Σουπετρ Λιγκ 1 παίκτες και προπονητές θα τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τους αγώνες

Πηγή: skai.gr