Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ρόδο όπου ένας 43χρονος πατέρας δυο παιδιών σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.Το σοκαριστικό τροχαίο στη Ρόδο έγινε περίπου στις 22:20 το βράδυ του Σάββατου. Τον άτυχο άνδρα παρέσυρε και σκότωσε αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος.

Αυτοκίνητο που κινούνταν στο δρόμο Ρόδου – Λίνδου, ανάμεσα στην Αφάντου και τα Κολύμπια, χτύπησε στην χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος 43χρονος έμενε λίγα μέτρα από το σημείο του τροχαίου. Όταν άκουσε το θόρυβο από το τροχαίο, μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έτρεξαν στο σημείο για να βοηθήσουν, ενώ ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Την ώρα που προσπαθούσαν ν’ απεγκλωβίσουν την οδηγό, ένα άλλο αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, έπεσε με ταχύτητα πάνω στο ακινητοποιημένο όχημα, παρασύροντας έτσι όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Το αυτοκίνητο που παρέσυρε τους πέντε πολίτες που είχαν πάει για να βοηθήσουν τον οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου οδηγούσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας 19χρονος.

Ο 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Από τη σύγκρουση με το δεύτερο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν επίσης άλλοι δυο άνθρωποι, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Πηγή: skai.gr