Λίγο πριν κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της δικάσιμης κληρονόμου, «This Is Paris» στο κανάλι του Hilton στο YouTube, η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει στα ΜΜΕ, όλα όσα της συνέβησαν ως έφηβη κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο ιδιωτικό σχολείο Provo Canyon στη Γιούτα, τη δεκαετία του ’90.

«Έθαψα την αλήθεια μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά είμαι υπερήφανη του πόσο δυνατή γυναίκα έγινα. Ο κόσμος μπορεί να υποθέτει ότι όλα στη ζωή μου ήρθαν εύκολα, αλλά θέλω να του δείξω ποια πραγματικά είμαι», δήλωσε.

Η ίδια επισήμανε πως πριν την φοίτησή της στο ιδιωτικό σχολείο, διέμενε με τους γονείς της στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria, και όπως ανάφερε, πήγαινε κόντρα στους κανόνες που της έβαζαν.

«Ήταν τόσο εύκολο να το σκάω και να πηγαίνω σε κλαμπς και πάρτι. Οι γονείς μου ήταν τόσο αυστηροί που με έκαναν να θέλω να επαναστατώ. Με τιμωρούσαν παίρνοντάς μου το κινητό, την πιστωτική κάρτα και ακόμη κι έτσι δεν κατάφερναν κάτι. Πάλι έβγαινα έξω μόνη μου», αναφέρει η Hilton και εξηγεί στους δημοσιογράφους πως αυτός ήταν και λόγος για τον οποίο βρέθηκε σε αυτό το τόσο αυστηρό σχολείο, στο οποίο έμεινε για 11 μήνες.

«Ήξερα πως όλα θα ήταν χειρότερα από οπουδήποτε αλλού. Έπρεπε να ήταν σχολείο, αλλά τα μαθήματα δεν ήταν στο επίκεντρο. Από τη στιγμή που ξυπνούσα μέχρι να πέσω για ύπνο, όλη μέρα μου φώναζαν, ούρλιαζαν, ήταν ένα συνεχόμενο βασανιστήριο. […] Το προσωπικό έλεγε απαίσια πράγματα. Με έκαναν μόνιμα να αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου, μου έκαναν bullying. Νομίζω πως ο στόχος τους ήταν να μας “σπάσουν”. Μας κακοποιούσαν και στην πράξη, μας χτυπούσαν και έκαναν ότι μας πνίγουν. Ήθελαν να εμποτίσουν με φόβο τα παιδιά ώστε να είμαστε υπερβολικά φοβισμένοι για μην τους υπακούμε», περιέγραψε η Paris.

Επίσης να αναφέρουμε, πως στο ντοκιμαντέρ της Paris, εμφανίζονται και κάποιοι συμμαθητές της από το Provo Canyon και μοιράζονται με τη σειρά τους τις δικές τους εμπειρίες. Οι ίδιοι επισήμαναν ότι τους ανάγκαζαν να παίρνουν φάρμακα και τους κρατούσαν με δεσμά.

Πηγή: must