Στον ανακριτή μεταφέρθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για να απολογηθεί. Η κατηγορύμενη θα κληθεί να απαντήσει εάν αποδέχεται όσα αναφέρονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για απείθεια.

Μέχρι στιμγής αρνείται τα πάντα. Αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία και τον δικηγόρο της αλλά και την φυσική της παρουσία στα σημεία που την εντόπισαν οι αρχές από κάμερες. Επίσης, αρνείται ακόμη και να φάει.

Ωστόσο, τα ευρύματα στα χέρια των αστυνομικών αυξάνονται συνεχώς, καθώς έχουν πρόσβαση στο κινητό της. Όπως φαίνεται η 35χρονη παρακολουθούσε την 34χρονη από πέρσι. Στο κινητό της βρέθηκαν φωτογραφίες της 34χρονης ακόμη και έξω από την πολυκατοικία, όπου διέμενε.

Τι θα κληθεί να απαντήσει

Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη θα κληθεί να απαντήση πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι, γιατί είχε στην τσάντα της περούκα και τηλεκάρτα, ποια ήταν η σχέση της με την Ιωάννα και ποια η σχέση της με τον άνδρα που ισχυρίζεται πως ήταν σύντροφός της.

Επίσης, εάν παρακολουθούσε το θύμα από τον Ιανουάριο και γιατί είχε ψεύτικο προφίλ στο Facebook.

Νέα στοιχεία στο φως έφεραν, επίσης, ιδιόχειρα σημειώματα τα οποία βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον ... (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα  σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα ... τριχιά  Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει...».
 

Πηγή: skai.gr