Ο κοινός στόχος για την συνεισφορά στον πλανήτη και τη βελτίωση της ανθρωπότητας οδήγησε στην αποκλειστική σειρά του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την ROLEX, που παρουσιάζει τις ιστορίες ξεχωριστών προσωπικοτήτων.


Γυναίκες και άνδρες με πρωτοποριακό πνεύμα, που κατάφεραν να δημιουργήσουν έργα και ιδέες με όραμα να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και αναδείχτηκαν μέσα από  το θεσμό των βραβείων της Rolex, τα οποία  τιμούν, προάγουν και ενθαρρύνουν πρωτοπόρους , στους τομείς του περιβάλλοντος, της έρευνας, των επιστημών και της υγείας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της εφαρμοσμένης τεχνολογίας. 


Σε αυτό το επεισόδιο θα γνωρίσουμε τη Miranda WANG ,μοριακή βιολόγο και επιχειρηματία η οποία   έχει αναπτύξει μια τεχνολογία, που διασπά το πλαστικό σε χρήσιμα χημικά. Αυτά τα χημικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν, φτιάχνοντας μια ποικιλία από χρήσιμα υλικά.  Υλικά βιοδιασπώμενα, που χρησιμοποιούνται, για καθημερινά καταναλωτικά αγαθά, η για να κατασκευάσουν αυτοκίνητα. Το επόμενο στάδιο, είναι να βρουν συνεργάτες από όλο τον κόσμο, να αναπτύξουν  γρήγορα την ιδέα τους, κυρίως σε γεωγραφικές περιοχές, με ουσιαστικό πρόβλημα, ώστε, να επηρεάσουν θετικά τον κόσμο.
Η Miranda Wang απέδειξε, ότι οι άνθρωποι έχουν μια απίστευτη ικανότητα, να καινοτομούν κ να επιβιώνουν σε στιγμές, όταν πρέπει.  
Το επεισόδιο θα αναρτηθεί στο skaitv. , ενώ  για περισσότερες πληροφορίες  για την Η Miranda Wang , επισκεφτείτε το  www.rolex.org  
 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις