Δικογραφία σε βάρος εννέα ατόμων σχηματίστηκε για φθορές και κλοπές αντικειμένων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα κατά τη διάρκεια κατάληψης σε σχολικό συγκρότημα των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Μεταξύ αυτών που περιλαμβάνονται στη δικογραφία φαίνεται πως είναι σχολικοί και εξωσχολικοί, ενώ οι ηλικίες τους είναι από 16 έως 21 ετών. Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε ύστερα από σχετική καταγγελία που έγινε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, κατά περίπτωση, προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και ηλεκτρονικά είδη από το σχολικό συγκρότημα, στο οποίο συστεγάζονται Επαγγελματικό Λύκειο και Εργαστηριακό Κέντρο.

Το ύψος των ζημιών και των κλοπιμαίων φαίνεται να προσεγγίζει τις 47.000 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί εντόπισαν στα σπίτια τους, αλλά και κρυμμένα σε χώρους του σχολικού συγκροτήματος, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, περιφερειακά εξαρτήματα και άλλες συσκευές, που είχαν αφαιρεθεί και τα οποία θα αποδοθούν στους υπεύθυνους του σχολικού συγκροτήματος.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις