Αποφασισμένοι για θεαματικές αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις, που θυμίζουν 17 Νοέμβρη, αλλά και ξένες ομάδες, ήταν οι τρομοκράτες της Επαναστατικής Αυτοάμυνας που συνέλαβε η αντιτρομοκρατική. 


Πέραν του ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το οποίο οι τρομοκράτες θα ανατίνασσαν έξω από αστυνομικό στόχο παγιδευμένο με ισχυρή εκρηκτική ύλη ΑΝFO και TNΤ, ασθενοφόρο, σχεδίαζαν και χτυπήματα «ελεύθερου σκοπευτή».  

Όπως υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος στα πειστήρια που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ υπήρχε και διόπτρα νυκτερινής σκόπευσης που προσαρμόζεται στο καλάσνικοφ και μπορεί να πετύχει με ακρίβεια στόχο από μακρινή απόσταση.

Ο κ. Μαυροειδάκος κατήγγειλε δε ότι τρομοκρατικά και άλλα στοιχεία μπορούν να παρακολουθούν με ευκολία τις κινήσεις της ΕΛΑΣ. «Οποίος θέλει παίρνει πομποδέκτη από κατάστημα παιχνιδιών και ακούει τις συχνότητες της αστυνομίας» τόνισε, καθώς το ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας ακόμα δεν είναι έτοιμο. 

«Μάς λένε μια μολότοφ πέταξε το παιδί»… δήλωσε εξάλλου ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών για τις δηλώσεις πολιτικών που δείχνουν ανοχή στη μεταφορά βομβών μολότοφ. Όπως υπενθύμισε,  «άνδρας της ΔΙΑΣ που συνόδευες τη διμοιρία των ΜΑΤ και κάηκε ζωντανός»… «Με τον νέο ποινικό κώδικα οποίος μυεί άναρχους και τους κάνει τρομοκράτες γίνεται κακούργημα… Με τον παλιό (που είχε ετοιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ) ήταν πλημμέλημα» επισήμανε. 

Πηγή: skai.gr