" Δεν τρομοκρατούμαι", ήταν το μήνυμα του υπουργού μέσω ανάρτησης στο twitter, στην οποία προέβη μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του.

O κος Κικίλιας ανήρτησε φωτογραφίες από το γραφείο του μετά την εισβολή και δήλωσε:Προς άνανδρους ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: Δεν τρομοκρατούμαι.

Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την ελληνική αστυνομία και τον αστυνομικό που συνέλαβε τον έναν εκ των τεσσάρων δραστών.

“Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισεβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους   εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. 
Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία.” Έγραψε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα τέσσερα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του υπουργού και πέταξαν κόκκινες μπογιές και τρικάκια και εν συνεχεία αποχώρησαν.
Αρχικώς μια καλοντυμένη γυναίκα έφτασε στο γραφείο ζητώντας να δει τον υπουργό ο οποίος εντούτοις απουσίαζε.

Όταν άνοιξε η πόρτα, 4 μέλη κατάφεραν να εισβάλουν στον χώρο.

Άνδρας από την προσωπική φρουρά του κου Κικίλια, τους καταδίωξε και κατάφερε να πιάσει τον ένα εκ των δραστών, έναν 23χρονο, ο οποίος και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Το μήνυμα Πέτσα

«Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του υπουργού Υγείας.

Και η δήλωση του Στ. Πέτσα καταλήγει: «Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί».
 

Πηγή: skai.gr