Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία ένα σημειωματάριο προς πώληση στο πόρταλ της Amazon με τίτλο «Το μικρό μου βιβλίο με όλους τους Brexiteers (υποστηρικτές της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ) που θέλω να μαχαιρώσω».

Το σημειωματάριο, στο εξώφυλλό του οποίου κοσμείται η ευρωπαϊκή σημαία και πωλείται διαδικτυακά αντί 4,05 λιρών, περιγράφεται ως «βιβλίο και ημερολόγιο για τους Remainers (υποστηρικτές της παραμονής στην ΕΕ) και τους ψηφοφόρους της ΕΕ».

Διαφημίζοντας το τοξικό προϊόν, ο πωλητής γράφει: «Αγοράστε αυτό το ημερολόγιο/ σημειωματάριο και κάντε να χαμογελάσει οποιοσδήποτε είναι εναντίον του Brexit, ψήφισε η Βρετανία να παραμείνει (στην Ευρωπαϊκή Ένωση), που δεν θέλει τη Βρετανία να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση!»

«Πρόκειται για ένα σπουδαίο σημειωματάριο/ ημερολόγιο για όλους τους αντι-Brexit Remainers και φιλοευρωπαίους Βρετανούς που θέλουν να παραμείνει η Βρετανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση» προσθέτει ο εκδότης στο προκλητικό σημείωμά του. 

Αλλά θυμωμένοι πελάτες της Amazon ζήτησαν την άμεση αφαίρεση του σημειωματάριου από την ιστοσελίδα και το μπλοκάρισμα του πωλητή από την αμερικανική εταιρεία διαδικτυακών πωλήσεων. Οι πελάτες της εταιρείας αντιδρούν έντονα στην εμπορική καταχώριση, ενώ ένας χρήστης έγραψε στο τμήμα αξιολόγησης των προϊόντων της: «Ελπίζω ότι αυτό αναφέρθηκε στην αστυνομία για υποκίνηση μίσους». «Θέλω να κλείσει η επιχείρηση του εκδότη και ο ίδιος να συλληφθεί» πρόσθεσε. Ανάλογου ύφους διαμαρτυρίες συνεχίζουν να προστίθενται στο συγκεκριμένο τμήμα της ιστοσελίδας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις