Ο ΣΚΑΪ και το Becel ProActiv, μας καλούν να περπατήσουμε για την καρδιά μας!

Μετά από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, σας περιμένουμε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς) στις 11.00, να περπατήσουμε μαζί στο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής στον Υμηττό.

Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας μας θα γνωρίσουμε την Ιερά Μονή Καισαριανής, ένα Βυζαντινό Μοναστήρι που χτίστηκε γύρω στο 1.100 μ.Χ. Στην πεζοπορία μας θα μας ξεναγήσουν μέλη από τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών ενώ θα μας συνοδεύουν στο μονοπάτι ως οδηγοί οι εθελοντές από την εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας
Καισαριανής.

Η διαδρομή είναι χαμηλής δυσκολίας και θα μας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πόσο απλό κι ευχάριστο είναι να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας, ωφελώντας την υγεία μας. Άλλωστε, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι άνθρωποι που περπατούν τακτικά και ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κρατούν γερή την καρδιά τους σε σύγκριση με όσους δεν ασκούνται.

Βασική προϋπόθεση, βέβαια για όλα αυτά είναι να συνδυάζεται η άσκηση με μια ισορροπημένη διατροφή, μακριά από καταχρήσεις και με περιορισμό της ζάχαρης και των κορεσμένων λιπαρών. Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Becel ProActiv είναι, εδώ και 18 χρόνια, ένας από τους πιο πολύτιμους συμμάχους για την υγεία της καρδιάς μας. Περιέχει φυτικές στερόλες
ώστε, με καθημερινή χρήση, να μειώνει αποτελεσματικά τη χοληστερίνη με φυσικό τρόπο.

Επιπλέον, είναι πολύ γευστικό, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων – προϊόντα επάλειψης, γάλατα με χαμηλά ή 0% λιπαρά, επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού – και είναι ιδανικό, όχι μόνο για επάλειψη στο ψωμί, αλλά και ως βάση για νόστιμα υγιεινά σνακ και γεύματα για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Ας σημειώσουμε, λοιπόν, την ημερομηνία και ας ακολουθήσουμε την πρόσκληση του ΣΚΑΪ και του Becel ProActiv για μια ωραία δράση, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και τη διάθεση να περπατήσουμε με την καρδιά μας!

Σημείο Συνάντησης μπροστά από το πυροφυλάκιο της εθελοντικής ομάδας Καισαριανής λίγο πριν τη Μονή Καισαριανής στις 11 το πρωί. Πρόσβαση από λεωφόρο Κατεχάκη.

 

 

Λίγα λόγια για την Upfield, την εταιρεία παραγωγής του Becel ProActiv

H εταιρεία Upfield παράγει προϊόντα φυτικής προέλευσης, με σεβασμό στην υγεία των καταναλωτών της και το περιβάλλον. Είναι ο Νο 1 παραγωγός φυτικών μαργαρινών με περισσότερα από 60 εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένων των
μαρκών Flora, Rama, Blue Band, Βecel ProActiv, Becel, I Can’t Believe It’s Not Butter και Country Crock. Με πωλήσεις σε περισσότερες από 95 χώρες, απασχολεί πάνω από 3500 υπαλλήλους.

Κεντρικό της μέλημα η προσφορά πιο υγιεινών προϊόντων με εξαιρετική γεύση και άριστη ποιότητα και αποστολή της η δημιουργία ενός «Καλύτερου μέλλοντος με προϊόντα φυτικής προέλευσης». Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.Upfield.com .

Πηγή: skai.gr