Αρνητική στον κορωνοϊό η υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας

Της Λουίζας Κροντήρη 

Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα για κορωνοϊό της υπαλλήλου του Υπουργείου Παιδείας. Η υπάλληλος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Κορίνθου νοσηλεύεται με πυρετό. 

Την Πέμπτη η γυναίκα, αν και εμπύρετη, πήγε στο γραφείο της στο Υπουργείο Παιδείας. Ο γιατρός εργασίας έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για εξέταση. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ χθες το μεσημέρι στο ΚΑΤ. 

Έχοντας το παραπεμπτικό χαρτί του γιατρού εργασίας οι γιατροί στο ΚΑΤ ζήτησαν να υποβληθεί σε τεστ αλλά η ίδια αρνήθηκε υπογράφοντας δήλωση οικειοθελούς αποχώρησης, δεσμευόμενη όμως ότι θα πάει στο νοσοκομείο της Κορίνθου το οποίο βρίσκεται και κοντά στην οικία της.

Γύρω στις έξι, η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου, το οποίο είχε ειδοποιηθεί να περιμένει το περιστατικό. Εκεί ελήφθη δείγμα προς εξέταση και εστάλη το πρωί της Παρασκευής στο Παστέρ, το οποίο όμως βγήκε αρνητικό.

Συμφώνα με κάποιες πληροφορίες η υπάλληλος δεν είχε πάει αυτή την εβδομάδα στη δουλεία της εκτός από χθες, ενώ άλλοι υπάλληλοι που εργάζονται μαζί της στον ίδιο χώρο έμειναν σπίτι μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. 
 

Πηγή: skai.gr