Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, ξεκινά η 2η φάση εξετάσεων στις γυναίκες που κατοικούν στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος και στο Δήμο Κορινθίας με μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου. Οι εξετάσεις παρέχονται, εντελώς δωρεάν χωρίς οικονομικά, ασφαλιστικά ή φορολογικά κριτήρια.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται, από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, στην ειδική αυτοκίνητη μονάδα που διαθέτει το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, η οποία (για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) βρίσκεται σταθμευμένη στο λιμάνι της Αρτέμιδος. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες με τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος στο τηλέφωνο 2294088088 (εσωτ.200, 201) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Στο Δήμο Κορινθίας, η ειδική αυτοκίνητη μονάδα βρίσκεται σταθμευμένη στην πόλη της Κορίνθου, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν α) Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στα τηλέφωνα 27413.60601-02 και β) Πέμπτη και Παρασκευή στα τηλέφωνα 27413.62112-13,για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Επίσης, στο χώρο της σταθερής μονάδας του Ιδρύματος παρέχονται δωρεάν
προληπτικές εξετάσεις (ψηφιακή μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου).
Η διεύθυνση είναι Βαλτετσίου 11 και Ιπποκράτους στην Αθήνα και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους εργάσιμες μέρες και ώρες από τις 9:30 έως τις 15:30 στα τηλέφωνα 210: 3620831-32, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Εξετάσεις για τις εθελόντριες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Στο παραπάνω πρόγραμμα, 20 εθελόντριες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» κάθε μήνα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προληπτικές εξετάσεις, ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού. 
 


 

Πηγή: skai.gr