Όλοι Μαζί Μπορούμε: 523 μονάδες αίματος και συνεχίζουμε...!!!

Η Καμπάνια Αιμοδοσίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»,του Συντονιστικού Κέντρου Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Αιμοπεταλίων, της Περιφέρειας Αττικής, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών συνεχίζει και μετράει ακόμα περισσότερες μονάδες αίματος!

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, όπου ξεκίνησε η Καμπάνια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μέχρι σήμερα, μετράμε συνολικά 523 μονάδες αίματος! 

Συνεχίζουμε δυναμικά και αυτή την εβδομάδα, στα παρακάτω σημεία: 

Στην Αγία Παρασκευή (23/3 & 24/3), στα Ιωάννινα (23/3 & 24/3), στη Πάτρα (καθημερινά για όλο το Μάρτιο μέχρι και τις 27/3), στο Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού (26/3 & 27/3), στη Νέα Σμύρνη (28/3), στη Παλλήνη (28/3), στα Γλυκά Νερά – Παιανία (29/3) και στο Παλαιό Φάληρο (29/3).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Περιφέρεια Αττικής για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στα Κλιμάκια των Νοσοκομείων που στελεχώνουν τους εξωτερικούς κοινωνικούς χώρους αιμοληψίας, προσφέροντας στο ιατρικό προσωπικό μάσκες, γάντια και απολυμαντικά, προκειμένου να τηρείται το σχετικό πρωτόκολλο και όλοι οι κανόνες υγιεινής, τόσο για την ασφάλεια των ομάδων αιμοδοσίας, όσο και των αιμοδοτών.

Βγαίνουμε από το σπίτι για έναν μεγάλο σκοπό. Δίνουμε αίμα. Γιατί ποτέ η ανάγκη δεν ήταν τόσο μεγάλη...

ΕΟΔΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 

Πηγή: skai.gr