Η υγειονομική κρίση θα προκαλέσει ύφεση στην ελληνική οικονομία κοντά στο 4% του ΑΕΠ, αλλά η κυβέρνηση έχει συνολικά 37 δισεκ. ευρώ διαθέσιμα για τη στήριξή της, πέραν των ευρωπαϊκών μέτρων, επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. 

Δραματικοί τόνοι από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποίησε τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για μια ραγδαία άνοδο στους θανάτους λόγω του κορωνοϊού τις ερχόμενες μέρες, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει, όπως είπε, τις δυσκολότερες δύο εβδομάδες της πανδημίας.

Τους 68 έφθασαν οι νεκροί στη χώρα μας, από το νέο κορωνοϊό, ενώ μόνο σήμερα καταγράφηκαν 60 νέες περιπτώσεις ασθενών με το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 1673 σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση για την πορεία του ιού στην Ελλάδα, από το υπουργείο Υγείας. Παράλληλα, την παράταση των μέτρων περιορισμού στις μετακινήσεις των πολιτών ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.  

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει προκαλέσει τον θάνατο 59.456 ανθρώπων παγκοσμίως, από την εμφάνισή της τον Δεκέμβριο στην Κίνα, σύμφωνα με τον απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, βάσει επίσημων πηγών, σήμερα έως τις 14.00 ώρα Ελλάδας.