Κορωνοϊός: Προβληματισμός και αντιδράσεις για τις χιλιάδες κόσμου σε συναυλία των Stereophonics στη Βρετανία (pic+vid)

Προβληματισμό και έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν εικόνες από το Μάντσεστερ και το Κάρντιφ στην Αγγλία καθώς, το Manchester Arena αλλά και το Motorpoint Arena γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει τις συναυλίες του μουσικού συγκροτήματος Stereophonics  παρά τις συστάσεις των ειδικών αλλά και τα μέτρα που λαμβάνονται ανά τον κόσμο προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία του κορωνοιού.

Στις εικόνες και τα βίντεο που ανάρτησε το συγκρότημα στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook διακρίνονται χιλιάδες άνθρωποι κυριολεκτικά κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο, μη πτοούμενοι από τις άκρως ανησυχητικές διαστάσεις που παίρνει η εξάπλωση του ιού, τους νεκρούς αλλά και το πλήθος κρουσμάτων στη χώρα.

Η μπάντα από την Ουαλία εμφανίστηκε στο Μάντσεστερ στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της, προωθώντας το 11ο άλμπουμ της με τίτλο Kind, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι συναυλίες έλαβαν χώρα στο Manchester Arena, χωρητικότητας 21.000 θεατών και το Motorpoint Arena χωρητικότητας 5.000 θεατών αντίστοιχα και η συμμετοχή του κοινού φαίνεται πως ήταν μαζική.

Το συγκρότημα στο τέλος της συναυλίας με αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια, έδωσε στην δημοσιότητα τα στιγμιότυπα της συναυλίας ευχαριστώντας το κοινό για την συμμετοχή του για να εισπράξει εν τέλει την κατακραυγή των χρηστών του διαδικτύου το οποίο και κατηγόρησε τόσο τους ίδιους όσο και τους υπεύθυνους της συναυλίες αλλά και τις τοπικές αρχές που προχώρησαν κανονικά στην διεξαγωγή της συναυλίας παρά την «επιδημία καραντίνας» και τα αυστηρά μέτρα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας λόγο για ανευθυνότητα.

Πηγή: skai.gr