Κλείσιμο

Επικοινωνία Κικίλια με Διοικητή Μαματσείου: Πολύ σοβαρή η κατάσταση του διασωληνωμένου άνδρα

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιο Γκανάτσιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Η κατάσταση της υγείας του διασωληνωμένου άνδρα είναι πολύ σοβαρή. Η διασωληνωμένη γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών καταδικάζει απερίφραστα τη σημερινή αποτρόπαια, βίαιη επίθεση πολίτη σε βάρος υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, την ώρα της εργασίας τους.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας έχει ήδη επικοινωνήσει για το περιστατικό με τον Διοικητή του Μαμάτσειου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κοζάνης και με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κ. Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος έχει μεταβεί στην περιοχή.

Η Πολιτεία στέκεται στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης και θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

Πηγή: skai.gr