Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ποινική δίωξη για βιασμό – Τον κατηγορεί μια ηθοποιός

Ποινική δίωξη για βιασμό εναντίον του πασίγνωστου Γάλλου ηθοποιού, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, άσκησαν οι γαλλικές αρχές σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο που επικαλείται δικαστική πηγή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βιασμός της ηθοποιού έγινε το 2018, όταν το φερόμενο θύμα ήταν 22 ετών. 

Μια αρχική έρευνα για τις κατηγορίες βιασμού κατά του Ντεπαρντιέ, 72 ετών, απορρίφθηκε το 2019 ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων, αλλά άνοιξε ξανά το περασμένο καλοκαίρι, οδηγώντας σε ποινικές κατηγορίες που κατατέθηκαν τον Δεκέμβριο, ανέφερε η πηγή.

Η καταγγέλλουσα κατηγορεί τον ηθοποιό ότι τη βίασε και της επιτέθηκε στο σπίτι του στο Παρίσι τον Αύγουστο του 2018. 

Ο δικηγόρος του Ντεπαρντιέ δήλωσε στο πρακτορείο ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ελεύθερος αλλά υπό δικαστική επίβλεψη, "απορρίπτει εντελώς τις κατηγορίες".

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στην υπόθεση, ο Ντεπαρντιέ είναι φίλος της οικογένειας της ηθοποιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταρ του γαλλικού κινηματογράφου και η ηθοποιός προβάρανε μαζί μια σκηνή θεατρικού έργου, αλλά η πηγή είπε ότι "δεν υπήρχε τίποτα επαγγελματικό στη συνάντηση".

Η δικηγόρος της γυναίκας δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο πως ευελπιστεί ότι η "ιδιωτική σφαίρα της πελάτισσάς της θα γίνει σεβαστή" ενόσω εξελίσσεται η υπόθεση. 

Πηγή: skai.gr