Κλείσιμο

Βρετανία: Θαυμαστές του Μπίμπερ του ζητούν να ακυρώσει τις συναυλίες του

Θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ τον παρακαλούν από χθες στο διαδίκτυο, να ακυρώσει τις προσεχείς συναυλίες του στη Βρετανία, για λόγους ασφάλειας.

Οι εκκλήσεις των νέων θαυμαστών ακολουθούν την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Manchester Arena, το βράδυ της Δευτέρας, αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε, που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν επιπλέον 59.

Ο 23χρονος Kαναδός που αποτελεί εφηβικό ίνδαλμα, έχει προγραμματίσει να δώσει υπαίθρια συναυλία στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου, τον Ιούλιο.

Όμως οι θαυμαστές του του ζητούν τώρα να ακυρώσει την εμφάνισή του, για την ασφάλεια τόσο των θαυμαστών όσο και του ίδιου του καλλιτέχνη.

Η Λιάν Μάρρεϊ, 20, η οποία ζει στην Ιρλανδία, έχει εισιτήρια για τη συναυλία του Μπίμπερ στο Δουβλίνο τον Ιούνιο, αλλά είπε ότι μετά την τρομοκρατική ενέργεια της Δευτέρας σκέφτεται να τα πουλήσει. «Απλώς δεν θέλω κάτι που θα ήθελα να είναι μια φανταστική νύχτα να καταλήξει σε κάτι όπως η χτεσινή», είπε στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι πλήρωσε 180 ευρώ για κάθε ένα από τα εισιτήρια.

Με τις πωλήσεις δίσκων να σημειώνουν σημαντική πτώση τα τελευταία χρόνια, οι περιοδείες αποτελούν την κυριότερη πηγή εισοδήματος για τους νέους μουσικούς. Οι εμφανίσεις των αστεριών της ποπ όπως η Τέιλορ Σουίφτ, ο Μπίμπερ, οι One Direction και η Γκράντε είναι μεταξύ των πλέον προσοδοφόρων συναυλιών.

Ενδεικτικό είναι πως από τις περιοδείες των τελευταίων 12 μηνών, η Γκράντε έγινε πλουσιότερη κατά 25 εκατομμύρια δολάρια ενώ, σύμφωνα με την Pollstar, ο Τζάστιν Μπίμπερ έκοψε εισιτήρια συνολικής αξίας 163 εκατομμυρίων δολαρίων, μόνο μέσα στο 2016.
Πηγή: skai.gr